Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Росен Желязков: Няма да съм кандидат за кмет на София

Политика

Росен Желязков: Няма да съм кандидат за кмет на София

Росен Желязков: Няма да съм кандидат за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

„Не знам откъде ви е хрумнало или на някои от моите колеги народни представители, които си правят сказки от трибуната им хрумват такива новини. Не, не съм аз кандидатът за кмет на София". Това заяви председателят на Народното събрание Росен Желязков, предаде в Тбилиси. Председателят на парламента е на официално посещение в Грузия начело на парламентарна делегация. По-рано днес той разговаря със своя колега, председателя на грузинския парламент Шалва Папуашвили. Предстои среща с премиера на кавказката страна Иракли Гарибашвили.

"Да имаш добри съседи е късмет,

Да имаш добри партньори е старание,

Да имаш добри приятели е късметът, към който се стараем".

Това написа председателят на Народното събрание Росен Желязков в почетната книга на грузинския парламент, предава БГНЕС.

„Ние сме до Грузия по нейния път към европейските ценности и пълноправно членство! За благото на нашите народи!“, добави председателят на българския парламент.

"България оценява напредъка на Грузия и я подкрепя по пътя на евроатлантическата интеграция. Осъждаме окупацията на териториите, която разкъсва грузинската териториална снага и всички опити за сепаратизъм и нарушаване на целостта на държавата. Оценяваме напредъка на Грузия в осъществяването на реформите", каза още Желязков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети