Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Росица Кирова: Ще водя листата на ГЕРБ във Видин, но няма да спра да съм критична

Политика

Росица Кирова: Ще водя листата на ГЕРБ във Видин, но няма да спра да съм критична

Росица Кирова: Ще водя листата на ГЕРБ във Видин, но няма да спра да съм критична - Tribune.bg
Снимка:

„В листата на ГЕРБ съм гражданска кандидатура, приела съм поканата и ще водя листата във Видин. Лично ще отговарям за всеки един от хората, които са подредени в тази листа“. Това каза Росица Кирова, която бе изгонена от партията на Слави Трифонов, но преди дни стана ясно, че ще води листата на управляващите в крайдунавския град. 

„Водих разговори с премиера и обясних какви са условията, при които бих могла да приема подобно предложение“, обясни тя.

Кирова каза, че е била избрана за координатор на „Има такъв народ“ заради своята активност, когато съпровожда премиера Борисов при обхода му по пътищата из Видинско.

Тя каза, че не съжалява за кафето, което е изпила с Борисов, с когото е трябвало на говори за втория етап на проекта. Според нея Борисов също поема риск с поканата си към нея и допълни: „Никога не съм твърдяла, че съм човек, който ще престане да бъде критичен“, отбеляза Росица Кирова. „Имаме сериозен проблем с инфраструктурата в България. Никой не си дава сметка, че за 21 век тя е изключително необходима и там, където я няма – развитие няма“, коментира още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

мда За няколко сребърника и се преврща от калинка на Трифонов, в калинка на съветската мутра Борисов... пълно е с такива.
27.02.2021 15:47 / Отговор
Сладурана е дано не се изложи, желая и успех!
27.02.2021 16:55 / Отговор
Тартаковер Какво по-силно доказателство, че е жалка кариеристка? Че само е търсела как да се добере до депутатско място, за да захлебва, защото не вижда друга възможност с наличните си дадености. Е, да симпатична е, може да се пласира и добре да печели като по-висша проститутка, но явно това не я блазни, иска власт.
Добре е направил Слави, като я изритал. Навреме я усетил, прави му чест. А то не е само тя, има изобилие от такива плазмодии, видя се сега в края на тази власт. Напускаха партиите си, като усещаха че няма пак да се вмъкнат на топли печеливши местенца, прехвърляха се към други за да търсят от там изгода. Гнусни и жалки хорица, които определят живота на милиони българи, а самите са дълбоко корумпирани и неморални.
27.02.2021 17:25 / Отговор
Циник В човешкия свят е така ! Всеки задник си има цена ! С възрастта цената пада !
27.02.2021 17:39 / Отговор
Щом съветския трол така се нарои да я оплюва, значи тази жена има потенциал и политическо бъдеще.
27.02.2021 17:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати