Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ротацията ще се реализира през март, увери председателят на парламента

Политика

Ротацията ще се реализира през март, увери председателят на парламента

Ротацията ще се реализира през март, увери председателят на парламента - Tribune.bg
Снимка:

Ротацията ще се реализира през март, процесът се дискутира достатъчно открито, прозрачно и предвидимо, каза пред журналисти в Благоевград председателят на Народното събрание Росен Желязков. Повод за посещението му в града е партийно събрание на ГЕРБ на областно ниво.

Той каза, че не може коментира решението на президента да не отиде на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков, която се състоя вчера. „Това е негово решение“, добави Росен Желязков, цитиран в БТА.

На въпрос кога ще бъде готов тунел „Железница“ на магистрала „Струма“, председателят на парламента каза, че това е трябвало да стане преди повече от две години.

„По този въпрос се обърнете към министъра на регионалното развитие и към Агенция „Пътна инфраструктура“. Ние отдавна очакваме трафикът да се увеличи и да бъде пуснат тунелът, но това е частичното решение. Голямото решение ще бъде, когато бъде пуснато и дефилето, но това не го виждаме в средносрочна перспектива“, отбеляза Росен Желязков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети