Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Гечев в конспирация: Съмнява се, че Хасан Адемов има коронавирус

Политика

Румен Гечев в конспирация: Съмнява се, че Хасан Адемов има коронавирус

Румен Гечев в конспирация: Съмнява се, че Хасан Адемов има коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

„Бюджетната комисия на парламента вече близо месец и половина не е свиквана – не беше свиквана и при обсъжданията на Закона за извънредното положение, където се приемаха определени числа за ангажименти на бюджета. След това бяха отложени заседанията с всякакви комбинации, а сега, няколко часа преди заседание на Бюджетната комисия, където народът трябваше да чуе и гласа на опозицията, тя се отлага. Това поражда съмнения“. Това каза Румен Гечев, народен представител от ПГ „БСП за България“, съобщиха от пресцентъра на партията.

По-рано днес пред bTV той заяви: „Има 2-3 ключови въпроса. Кое налага да се тегли до 10 млрд. за 2020 г., след като са възложени 3,5 млрд. лв. излишък и има 10 млрд. лв. резерв? Защо на практика се иска да се плащат лихви от поколенията?“

В социалните мрежи светкавично започнаха коментари, че точно Румен Гечев не е човекът, който да говори за заеми и за задължения на държавата, тъй като още помнят Жан-Виденовия кошмар, в който беше един от участниците във фалита на страната, пише Фактор.бг.

Депутатът от ДПС Хасан Адемов ще се лекува в болница. Това съобщи сутринта ген. Венцислав Мутафчийски. Той обаче не даде повече подробности за състоянието на депутата, тъй като не е упълномощен. Късно снощи стана ясно, че Адемов е заразен с COVID-19.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Да, така е... ... И точно Румен Гечев не е в позиция да казва нищо на никого. По Виденово време бях по майчинство и знам за какво ставаше въпрос. Но не вселенската глупост, а комунистическата наглост е безкрайна, а и освен това бивши агенти няма...
01.04.2020 10:45 / Отговор
Наглост Нагло малко човече,
01.04.2020 11:20 / Отговор
biblio В тази гнусна твар гечев няма нищо човешко! Защо му дават трибуна да бълва вечните си глупости,ей това не го разбирам. Той заслужава пълно игнориране и презрение. Долен червен гьонсурат!!!
01.04.2020 12:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати