Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Гечев за празната каса на БСП: Парите са, за да се харчат

Политика

Румен Гечев за празната каса на БСП: Парите са, за да се харчат

Румен Гечев за празната каса на БСП: Парите са, за да се харчат - Tribune.bg
Снимка:

Намаляването на субсидиите на 1 лев е политически атентат, заяви депутатът от БСП

Имам обяснение, парите са дадени на партиите, за да бъдат харчени за политическа дейност. Това отговори депутатът от БСП Румен Гечев на въпрос защо касата на БСП е празна. Той посочи и че не било нормално управляващите да имат депозити за милиони в банките. Парите се давали за политическа дейност.

За това, че от БСП са вложили 1,5 млн. лв., за да създадат своя телевизия, икономическият гуру от правителството 1997 г. Гечев заяви пред БТВ, че имат нужда от такава.

„ГЕРБ нямат нужда от специална телевизия, а ние имаме нужда от такава телевизия“, каза той и заяви, че медиите много обстойно отразявали работата на премиера Бойко Борисов. Водещата на предаването „Лице в лице“ му обясни, че е нормално да се отразява работата на правителството и това не зависи от това кой е премиер.

Той обвини ГЕРБ, че нямат намерение да правят никакви промени относно субсидиите, въпреки че внесоха предложение в парламента те да бъдат намалени на 1 лев.

„Те правят театър“, заяви Гечев.

Обяви и че са теглили заеми и сега намалението ще попречи на изплащането им. Било все едно да се намали заплатата на човек 11 пъти.

„Ако това предложение мине, това ще е край на политическата система в България“, заяви депутатът от БСП.

„Тук става дума за политически атентат, който очевидно е насочен срещу БСП. Защото сме основен конкурент на ГЕРБ. В четири области водим в гласовете. В София и много градове разликата е минимална. Очевидно сме заплаха“, заяви Гечев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Мария Иванова Не разбрах как ГЕРБ няма да умрат с 1 лв. субсидия, а БСП ще умрат, макар че на места ги бият.
26.06.2019 20:00 / Отговор
ИСТИНАТА Др. Гечев, през 1996 фалирахте 16 банки и най-добре знаете как се харчат пари, но чуждите (народните пари), а собствените ви пари са в офшорки. Наглост е 30 г.да харчите народните пари и цял живот да живеете в/ху гърба на "дебилите". Нали така ни нарече Иво Христов от НС? Ето, че миналото ви настигна. Партия, която умее да съхранява субсидиите си като добър стопанин, умее да управлява и държавата. От 1996г.до днес, доказахте, че тази партия се състои от приватизатори, разграбващи държавата и бълг.народ. Вашата партия е забранена със закон. На Референдумът народът гласува за 1 лв.субсидия. Ще се съобразите ли с тях или ще продължавате да живеете още 30 Г.На наш гръб? Знаете наименованието на оркестърът на Горан Брегович, поканете ги отново...!
26.06.2019 21:19 / Отговор
ДО ИВАНОВА Партия, която правилно разпределя субсидията си и членският внос доказа, че умее и да управлява. Факт е, че ком.ПП БКП/БСП цял живот живот живеят в/ху наш гръб+фалит на държавата и банките. То не бяха плащане+подкуп на лумпени и майки, прасета, лозички, на СПА, кюфтета и кючеци с Горан Брегович, който не участва за 20 лв., а за хилядарки. Бяха за 1 лв.субсидии с народа, защо плачат сега? Отказаха ли се от народа? Не могат да управляват собствената си партийна каса, тръгнали да искат държавата да управляват. Колкото пъти се доберат, остават празна хазната. Иска им се отново да фалират Б-Я. То и новото им ръководство е такова: обвиняема-евродепутат; председател-Киро контрабандисти, обвинен за купуване на гласове. Какъв тандем! Освободи Жаблянов, който със зъби и нокти я защитаваше. ТОВА Е ИМПЕКСОВА!
30.06.2019 21:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети