Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: СДС е жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват

Политика

Румен Христов: СДС е жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват

Румен Христов: СДС е жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват - Tribune.bg
Снимка:

Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме, каза на избирателите председателят на партията

„СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които ѝ вярват“, посочва в отворено писмо до членовете и симпатизантите на партията след парламентарния вот в неделя нейният председател Румен Христов.

„Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС, което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия“, подчертава председателят на СДС.

По думите му СДС може да се възроди след оставането ѝ извън парламента през 2017 г.

„Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател Ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното й връщане в парламента”, припомня още в писмото си Христов. Той благодари за подкрепата за „истинското дясно“, за европейския път на България, за новата кауза на СДС –„Българите - европейски граждани с европейски доходи!

„Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме! Благодаря ви, приятели!", допълва председателят на СДС.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети