Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: Софиянци няма да позволят градът да бъде в ръцете на БСП

Политика

Румен Христов: Софиянци няма да позволят градът да бъде в ръцете на БСП

Румен Христов: Софиянци няма да позволят градът да бъде в ръцете на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Жителите на града заслужават човек с опит, който е почтен, подчерта председателят на СДС и посочи Йорданка Фандъкова

„Вярвам в мъдростта на софиянци и в това, че те ще си изберат достоен кандидат, какъвто е г-жа Фандъкова. Тя показа през годините, през които управлява София, че може да се справя с предизвикателствата, от друга страна тя е един изключително почтен човек.“ Това заяви председателят на СДС Румен Христов в студиото на България ОН ЕР. По думите му софиянци заслужават кмет, който е натрупал опит и има базова почтеност.

"Софиянци са разумни и няма да позволят след 30 години столицата да бъде в ръцете на БСП! Мая Манолова говори популистки и хората разбират това. Тя, като юрист, по-добре от всеки друг трябва да знае, че критиките ѝ за боклука са безпочвени", коментира още Христов. Той подчерта, че важен е въпросът как се решават проблемите. „помните проблема с боклука в София. Изгради се този завод, работи добре. Не се транспортира боклукът до сметища, припомни той.

"Щом толкова много я притеснява обществената поръчка, ако стане кмет, тя ще може да я спре. Защо тогава го говори?!? Ето това е популизъм. А колкото до поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров в "Референдум", аз го чета като елементарен PR ход", oтсече той.

София има нужда от дясно управление. Десните управляват по-добре и съм сигурен, че няма да допуснем ляв кмет да управлява, каза Христов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

руменов Фандъкова и "почтеност"?! Тоя бил голям шегаджия!
07.10.2019 19:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати