Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: В Монтана бележим шести резултат в България

Политика

Румен Христов: В Монтана бележим шести резултат в България

Румен Христов: В Монтана бележим шести резултат в България - Tribune.bg

Председателят на СДС и народен представител от Монтана Румен Христов, направи първото си изявление след изборите на 9 юни, предават от пресцентъра.

Той даде пресконференция в централата на СДС в град Монтана, където отчете резултатите от вота.

Румен Христов отново благодари на хората от града и областта, които го подкрепиха, на кмета Златко Живков, на цялата организация на СДС, на симпатизантите, които помогнаха за победата и много добрия резултат. Той отправи благодарност и към кандидатите от листата и към тези членове на ГЕРБ-Монтана, които работиха за коалицията ГЕРБ-СДС. Народният представител подчерта, че е обиколил всички 11 общини в областта и се и запознал с проблемите на хората и местните кметове.

Румен Христов отчете, че ГЕРБ-СДС в Монтана бележи шести резултат в България и въпреки ниската избирателна активност, печели 13 245 гласа. Председателят на СДС изрази задоволство от факта, че винаги, когато в листата в Монтана има ярък представител на партията, резултатът на коалицията се повишава. Такъв беше случаят, когато кандидат и народен представител беше Илия Лазаров, а после и д-р Илко Семерджиев.

Румен Христов заяви, че това е заради силната организация на СДС в града и личния авторитет на кмета от партията Златко Живков.

Като народен представител, потвърждавам ангажимента, който поех по време на кампанията – да работя усилено за подобряване на довеждащата инфраструктура на Монтана, разрешаване на проблема със стената на язовир „Огоста“, както и за защита на интересите на земеделските производители и всички въпроси на града и областта, които са в моите правомощия и възможности.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати