Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков: АБВ отиват сами на избори, няма да участват в лъжене с Манолова и „Отровното трио“

Политика

Румен Петков: АБВ отиват сами на избори, няма да участват в лъжене с Манолова и „Отровното трио“

Снимка:

Доц. Мангъров ще води листи на АБВ в София и Варна, разкри Петков

АБВ ще се явяват сами на изборите и няма да участват в платформата на Мая Манолова и „Отровното трио“. Това заяви пред БНР председателя на партията Румен Петков

„Няма да участвам в лъжене. Оставям настрана, че те си затраяха по най-грозния начин, когато прокуратурата прекрати разследването за шкафчето на Борисов. Това е техният избор". Петков разкри, че преди 6 месеца са предложили на БСП да започнат широк разговор за бъдещето на лявото, но той не се е състоял:

„Отговорността за това е изцяло на ръководството на БСП. Сега търсят по места наши хора да ги подкрепят, което не е прилично. Ние ще продължим да вървим своя път и ще се явим сами със самочувствие на партия, която има качества“. Лидерът на АБВ подчерта, че той и Ивайло Калфин няма да са кандидати за депутати.

„Неприлично е бащата на Спецсъда - Цветан Цветанов - да иска да го закрива", коментира още Румен Петков.

Той разкри, че доц. Атанас Мангъров ще е лидер на листите на АБВ в 23-ти район в София и във Варна. Подчерта, че с Георги Първанов са на едно мнение по всички политики и няма раздор в партията. Петков повтори мнението си, че датата 4 април за провеждане на парламентарния вот е прибързана.  

 


Коментари (7)

Надблюдател Това сериозно ли е ? Сложил Мангъров, а не искал..."лъжене"! Всички разбраха ,че снимките са "манипулирани" , само Петков нямало да "лъже"!
Мисля че делюзия се казваше заболяването, при което като плщиш лъжи, сам си вярваш във момента!
07.02.2021 17:51 / Отговор
Петков е бригадира на лъжците. Той им раздава опорките. Не си вярва, но не знам какво е заболяването, когато лъжата се превърне в начин на съществуване.
07.02.2021 18:29
коментар Отначало казаха, че мангъра щял да влиза и той в политиката!После мангъра и пикаещия казаха 'не'!А накрая мангъра щял води листа и за него да гласуват ахмаците!Значи овце винаги има!
07.02.2021 18:54
кесо Абе то се видя, не е "кавалер" другаря Фонтански и туй то. Не стига, че преди години се навря в спалнята на Татяна Дончева дето имало само тишина, а сега усилва и "мравучкането" на Мая Шизофренията. Не хубави тия работи, не е по "другарски".
07.02.2021 18:17 / Отговор
Анастас #

=> Неконтролируемо Напикаване от

#ЛикльоФонтанскиВън

(урологично)
07.02.2021 18:28 / Отговор
Браво, другарю Петков, браво! Халал да ви е Мангър Баш Доктор!
07.02.2021 19:13 / Отговор
Пацо Честито за Мангъров! Баси и простотията...
08.02.2021 11:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още