Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков: Ген. Атанасов ме подслушваше

Политика

Румен Петков: Ген. Атанасов ме подслушваше

Румен Петков: Ген. Атанасов ме подслушваше - Tribune.bg
Снимка:

Лявото обединение няма да бъде „механичен сбор“, смята Петков

„АБВ и БСП имат съгласие по политики и няма да правят механичен сбор за гласове. При останалите коалиции е видимо, че става въпрос за пазарлък. Така лидерът на АБВ Румен Петков обясни защо партията ще се яви на изборите със социалистите пред bTV.

7 г. след като ме изключиха, не съм решил да се връщам в БСП. Коалицията е въпрос на съгласие по политики. Това е правилна крачка в правилната посока”, обясни още той.

Тепърва ще се говори кои ще са представителите, които да бъдат издигнати за депутати. 

„Съдържателната отлика на този формат – първите разговори бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се говори за политика, а се водят грозни пазарлъци зад гърба на обществото“, коментира Петков.

Той допълни, че в този случай лявото обединение няма да бъде „механичен сбор“.

Петков коментира и скандала с подслушването на политици, за които твърди служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той смята, че трябва да се каже истината на обществото.

„Аз самият съм бил подслушван от г-н Атанасов. Не знам защо на ген. Атанас Атанасов и Иван Костов им е трябвало да подслушват и Американското посолство! Ако сме се върнали там, това е много грозно“, заяви Румен Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати