Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков: Какво е искала Мая Манолова от Васил Божков?

Политика

Румен Петков: Какво е искала Мая Манолова от Васил Божков?

Снимка:

Лидерът на „АБВ” твърди, че няма човек, който да не е излъган от Мая Манолова

Прeдceдaтeлят нa ПП „AБВ” Румeн Пeткoв пoлучи прaвo нa oтгoвoр cлeд cкoрoшни oбвинeния нa Мaя Мaнoлoвa. Имeтo нa лидeрa нa пaртия AБВ приcъcтвa мнoгoкрaтнo в интeрвютo нa председателката нa „Изпрaви ce! Мутри вън” в eфирa нa „Здрaвeй, Бългaрия”.

Манолова заяви, че единственият паркинг за тирове на границата е монополист, тъй като събира по 25 евро от превозвачите, а е задължителен. Според Манолова това е „схема, която налива милиони в частна фирма”. Тя попита и защо Петков защитава „тази схема”. Според нея фирмите, които управляват тези обекти по южната граница, са свързани с лица от ъндърграунда.

„Аз нямам обективната възможност да съм в нещата, защото нашата партия няма съприкосновение с властта от 4 години. Няма как да разполагаме с такъв тип информация. Аз съм уплашен от това, че Мая Манолова ще ме съди. Моите възможности са много по-малки от тези на Васил Божков. Какво е искала тя, като е ходила при него, може би Тракийски алманах, но на дали. Но да кажа предварително – да няма към мен големи очаквания, възможностите са мизерни. Лъже се откровено – Манолова казва, че тировете са вкарвани насила. Аз имам декларации на двете големи превозвачески организации, които са в защита на паркинга. Нещо по-лошо, Манолова не знае къде е той. Паркингът не е на вход, той е на изход”, обясни Петков.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още