Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков: Освен лъжец Кирил Петков е и престъпник

Политика

Румен Петков: Освен лъжец Кирил Петков е и престъпник

Румен Петков: Освен лъжец Кирил Петков е и престъпник - Tribune.bg
Снимка:

"Вчера стана ясно, че освен лъжец Кирил Петков е и престъпник - излъгал е Румен Радев, че има само българско гражданство. Докато е подписвал декларацията, е съзнавал, че е канадски гражданин, попълнил е документ с невярно съдържание". Това каза лидерът на АБВ Румен Петков в "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Той бе категоричен, че министърът на енергетиката е абсолютно неадекватен. "Формулата за плащане на газа беше променена. Решението е в мораториум върху цената на вредните емисии – не повече от 10-15 евро на тон. В момента оскъпяването във въглищните централи е минимум 150 лв.", заяви още Петков.

Лидерът на АБВ  кoмeнтирa и тeмaтa c кoрaбa "Вeрa Cу".

"Cитуaциятa c Вeрa Cу" e упрaвлeнcкa кaтacтрoфa.  Кaтo чe ли нямa дa пoлучим oтгoвoр нa въпрoca дaли eкипaжът e бил упoтрeбил aлкoхoл и нaркoтици. Нe знaeм зaщo цeнтърът в Бургac нe e рeaгирaл, тaкa чe дa ce взeмaт мeрки нaврeмe",  допълни Румен Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Избирател Не е излъгал Румен Радев! И двамата са знаели какво правят...

След като стана ясно, че Петков има двойно, Радев направи няколко медийни изказвания, че го подкрепя и че това било политическа атака срещу Петков. Т.е. той е знаел, но въпреки всичко подкрепя "неговото момче". Това се доказа и с липсата на следващи действия - Радев можеше да коригира грешката многократно, като освободи Петков от поста на министър, но не го направи, въпреки че е знаел. И всичко това в резултат на арогантна шуробаджанащина и бизнес интереси между Радев, бащата на Петков и политическото обкръжение в Президентството.

Истинският проблем по този казус е, че Румен Радев е нарушил умишлено конституцията. Прокуратурата би трябвало да се заеме с този случай и да разнищи истинските мотиви зад това престъпление.
14.10.2021 10:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати