Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков заподозря, че Туск има повече чекмеджета от Борисов

Политика

Румен Петков заподозря, че Туск има повече чекмеджета от Борисов

Румен Петков заподозря, че Туск има повече чекмеджета от Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на АБВ нарече премиера „мишок”

Румен Петков разкритикува Доналд Туск и Манфред Вебер по време на днешната си пресконференция. По думите на лидера на АБВ те поставяли под съмнение европейската ценностна система и легитимирали корупцията в най-уродливия ѝ вид. Петков се възмути, че Европейската народна партия е забранила на един от своите представители да говори "на микрофона" и изрази недоумение как „тези хора утре ще говорят за свобода на словото, за свобода на медиите, на човешкия избор и биха ли имали морално право да говорят.”

„Туск легитимира чек между 7 милиона евра, когато се видя с Бойко Борисов. Този човек е срам за Европа. Тези хора няма интерес от динамично развитие на нашата държава, в този смисъл, и на Европа.”

Петков беше категоричен, че протестите трябва да продължат. Нарече премиерът „мишок”, защото се е скрил и не е отишъл в Брюксел да защити страната ни. В заключение лидерът на АБВ обясни, че не трябва да чакаме Европа да решава нашите въпроси. Беше категоричен и че мониторингът не бива да бъде свалян.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Шизофреник с голямо его Негови хора в не много дълбоката провинция са спечелили най-много европейски пари от програми!Иначе е светец!
06.10.2020 16:07 / Отговор
В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ПУТИН ИМА 400 МЛРД(400 000 000 000)-ЧЕСТЕН КОМУНИСТ................ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ(БОРЕЩИ СЕ ЗА ДОБРОТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА:
РУМЕН ПЕТКОВ
РУМЕН РАДЕВ
К.НИНОВА
СЛАВИ ТРИФОНОВ
ЦВ. ЦВЕТАНОВ
ХР. ИВАНОВ
ИВАН КОСТОВ
МАЯ МАНОЛОВА
ВАСИЛ БОЖКОВ
БОБОКОВИ
БАНЕВИ
И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КОМУНИСТИ ОСТАВИЛИ ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТЯХ!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!
ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!
06.10.2020 18:08
Bad Co И този май си пътува в някаква своя орбита! Отдавна е прекъснал нишката с реалността! Или вече се е пристрастил да прави хората на идиоти, или се отчита пред някого, че върши някаква дейност!
06.10.2020 16:47 / Отговор
кесо Ейй умреха от кеф "нашите" путинофили тия дни. Отдавна не им бе падало така от сърце да ругаят ЕС и най-вече единствената все още напълно неподчинена на интересите на Кремъл политическа партия в ЕП - ЕНП, за разлика от ПЕС, Зелени, всякакви прокремълски националисти, псевдолиберали.
Впрочем това е и добър урок за самия ЕС да се сблъска лице в лице с прокремълската сган до тях. Е, доколкото някой изобщо е обърнал внимание на ставащото вчера де.
06.10.2020 17:01 / Отговор
Savin Travestit ,bokluk ti si za zatvora
06.10.2020 17:03 / Отговор
Българин НАЛИ ЗНАЕТЕ НЕ ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ЧУЖДАТА ПИНИЯ ДРУГАРЮ ПЕТКОВ? ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА КОЛКО ЛИ СА ОТ ОТКРАДНАТИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ???
06.10.2020 18:10 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети