Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков заподозря, че Туск има повече чекмеджета от Борисов

Политика

Румен Петков заподозря, че Туск има повече чекмеджета от Борисов

Снимка:

Лидерът на АБВ нарече премиера „мишок”

Румен Петков разкритикува Доналд Туск и Манфред Вебер по време на днешната си пресконференция. По думите на лидера на АБВ те поставяли под съмнение европейската ценностна система и легитимирали корупцията в най-уродливия ѝ вид. Петков се възмути, че Европейската народна партия е забранила на един от своите представители да говори "на микрофона" и изрази недоумение как „тези хора утре ще говорят за свобода на словото, за свобода на медиите, на човешкия избор и биха ли имали морално право да говорят.”

„Туск легитимира чек между 7 милиона евра, когато се видя с Бойко Борисов. Този човек е срам за Европа. Тези хора няма интерес от динамично развитие на нашата държава, в този смисъл, и на Европа.”

Петков беше категоричен, че протестите трябва да продължат. Нарече премиерът „мишок”, защото се е скрил и не е отишъл в Брюксел да защити страната ни. В заключение лидерът на АБВ обясни, че не трябва да чакаме Европа да решава нашите въпроси. Беше категоричен и че мониторингът не бива да бъде свалян.  


Коментари (9)

Шизофреник с голямо его Негови хора в не много дълбоката провинция са спечелили най-много европейски пари от програми!Иначе е светец!
06.10.2020 16:07 / Отговор
В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ПУТИН ИМА 400 МЛРД(400 000 000 000)-ЧЕСТЕН КОМУНИСТ................ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ(БОРЕЩИ СЕ ЗА ДОБРОТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА:
РУМЕН ПЕТКОВ
РУМЕН РАДЕВ
К.НИНОВА
СЛАВИ ТРИФОНОВ
ЦВ. ЦВЕТАНОВ
ХР. ИВАНОВ
ИВАН КОСТОВ
МАЯ МАНОЛОВА
ВАСИЛ БОЖКОВ
БОБОКОВИ
БАНЕВИ
И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КОМУНИСТИ ОСТАВИЛИ ЛИЧНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА ТЯХ!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!
ГЛАДУВАЙТЕ ЗА ТЯХ!
06.10.2020 18:08
Bad Co И този май си пътува в някаква своя орбита! Отдавна е прекъснал нишката с реалността! Или вече се е пристрастил да прави хората на идиоти, или се отчита пред някого, че върши някаква дейност!
06.10.2020 16:47 / Отговор
кесо Ейй умреха от кеф "нашите" путинофили тия дни. Отдавна не им бе падало така от сърце да ругаят ЕС и най-вече единствената все още напълно неподчинена на интересите на Кремъл политическа партия в ЕП - ЕНП, за разлика от ПЕС, Зелени, всякакви прокремълски националисти, псевдолиберали.
Впрочем това е и добър урок за самия ЕС да се сблъска лице в лице с прокремълската сган до тях. Е, доколкото някой изобщо е обърнал внимание на ставащото вчера де.
06.10.2020 17:01 / Отговор
Savin Travestit ,bokluk ti si za zatvora
06.10.2020 17:03 / Отговор
Българин НАЛИ ЗНАЕТЕ НЕ ГЛЕДАЙТЕ ВЪВ ЧУЖДАТА ПИНИЯ ДРУГАРЮ ПЕТКОВ? ВАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА КОЛКО ЛИ СА ОТ ОТКРАДНАТИТЕ НАРОДНИ ПАРИ ???
06.10.2020 18:10 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още