Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Радев: Гузната съвест ражда параноя

Политика

Румен Радев: Гузната съвест ражда параноя

Румен Радев: Гузната съвест ражда параноя - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев не смятал да започва нов политически проект, защото целта му е била да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Това каза президентът в Карнобат, където е днес за патронния празник на града.

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

За снимките от дома на Борисов държавният глава отговори така: „Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя”.

Преди дни Борисов заяви, че „хората на Радев” са го „сготвили”, като са изпратили „една прекрасна госпожа да нащрака дома му”.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога”, каза Радев. В отговор на въпрос за петицията на журналисти, в която те настояват за достъп до кулоарите в парламента и до депутатите- президентът отвърна така: „България е на много задно място по свобода на медиите в световните класации, нека не даваме поводи да падаме още по-ниско”.

По повод избора на председател на БСП държавният глава посочи, че убедителната изборна победа на Корнелия Нинова е потвърдила нейната последователност и непримиримост да работи така, че партията да се гради като силна опозиция. „Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Без силна, обединена и конструктивна опозиция всяка демокрация залинява“, посочи Румен Радев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Гумен Гадев само върви и мърси, плюе, разрушава, заплашва и отрицава..
26.09.2020 13:53 / Отговор
ЛУМПЕНА РАДЕВ-ОТЛИЧНИКА, ЗЛАТЕН МЕДАЛИСТ НА ВИПУСКА НА ГИМНАЗИЯТА В ХАСКОВО -НА 18 Г. - ВЕЧЕ МИСЛИ САМО ЗА ПАРИ И КАК ДА СТАНЕ ПЕНСИОНЕР ОЩЕ НА 35 ГОДИНИ-ЗАТОВА КАНДИДАТСТВА ЗА ВОЕНЕН.
-СТАВА ЧЛЕН НА БКП-НА 23 ГОДИНИ
-СЛЕД КРАХА НА БКП 1989-НАДУШВА ПАРИТЕ, КАТО СТАВА АГЕНТ НА КГБ В НАТО(СЪЩИНСКИ ЩИРЛИЦ)
-СЛЕДВА ИЗНАСЯНЕ НА СЕКРЕТНА ИНФО КЪМ РУСИЯ
-АТАКУВА НОН СТОП БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ-НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРОКУРАТУРА, ПРАВИТЕЛСТВО С ЦЕЛ ОТСЛАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ-И ТАКА ПОМАГА НА РУСИЯ ДА РЕКЕТИРА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.
ПРИЗОВАВАМ НАТО И ЕВРОКОМИСИЯТА ДА ЗАЩИТЯТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, КАТО ДИРЕКТНО ПОКАЖАТ ЧЕРВЕН КАРТОН НА ОТВРАТИТЕЛНИЯ РУСКИ ШПИОНИН.
26.09.2020 15:48
Очаква се Тартковер да удари едно рамо на любимия си патрон Радев, да оплюе Тиквата и ПКП и да поиска оставка на мутрите. Както и да цитира някой мъдрец и да демонстрира поназнайване на чужди езици..,
26.09.2020 14:03 / Отговор
коментар Ето по Тиквата всеки може да разбере кой е обхванат от параноя!Вижда се и кой е гузен между Тиквата и Правителството, че вече му бяха от ръцете служебния му кабинет с който Кафаната вече бил готов!Обаче от триото се бият кой какъв министър да стане от което излиза, че Тикава не е готов със служебния си кабинет, и параноята в него дори е засилена!Даже на швецайрска фондация за болни деца има да връща само 3 милиона евро, а пък той ги няма отдавна!
26.09.2020 18:38
КЛИЕНТА НА ГОСПОЖАТА СЪС СНИМКИТЕ:РУМЕН РАДЕВ..... НЕ Е СЪС ГУЗНА СЪВЕСТ-ТОЙ ИЗОБЩО НЯМА СЪВЕСТ!
ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ОТРЕЧЕШ ОТ МАЙКАТА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ИНФОРМИРАШ ВРАЖЕСКА РУСИЯ, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!
26.09.2020 19:31
Българин МНОГО СИ ПОДЪЛ, НАГЪЛ И ЖАЛЪК РАДЕВ!!!
НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
ТИ СИ ПАРАноИЧЕН!!! САМ СИ СЛАГАШ ДИАГНОЗАТА МРЪСНО ЧОВЕЧЕ!
26.09.2020 14:04 / Отговор
Лекар РАДЕВ ВОЕНЕН ФАТМАК КОЙ СИ ТИ ДА СЛАГАШ ДИАГНОЗИ???
ПСИХИАТЪР ЛИ СТАНА??
РАЗЕДЕНИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!! БОЛШЕВИШКА ПОДЛОГА!!
СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!
26.09.2020 14:17 / Отговор
Уууууу...ПРОСТАКО радеф..! ПРОСТАЩИНАТА е родилен БЕЛЕГ, който ти е изписан НА ГНУСНАТА МУТРА, бе селяндуринооо..! ПРЕДАТЕЛ, БЪЛГАРОУБИЕЦ, МУТРА, ФИГУРАНТ на ЧЕРЕПА/ мафията, ГРИПЕНОВ - не гушна едни милиони КОМИСИОННИ и оттам ОЗЛОБЯ гадинооо, та до смъртта ти ще си яден на ГРАДИВНИЯ БОРИСОВ, Рештников / ШПИОНИНА избранника си ти на ШПИОНИТЕ, за да РУШИШ Б-я , така те насадиха там където ТОТАЛНО ОСТА институцията.., ДАЛАВЕРАДЖИЯ от класа си радеееффф...ПФУуууууууу...ПОВРЪЩАМЕ от присъствието ти гадинооо...! ЗАТВОР за националния предател и за държавната измяна смърт за теб уроде!!!
26.09.2020 14:28 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати