Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Радев не се извини за катастрофата с неговия кортеж

Политика

Румен Радев не се извини за катастрофата с неговия кортеж

Румен Радев не се извини за катастрофата с неговия кортеж - Tribune.bg
Снимка:

Пътните саги на семейството били конспирация

„Има леко ПТП с ескортиращ автомобил от моята охрана. Екипът е действал изцяло според разпоредбите на закона и инструкциите за НСО“. Това заяви Румен Радев по повод на информацията за катастрофата с неговия кортеж в София. Той не се извини за случая. Президентът не отговори и защо не е слязъл да помогне на пострадалата жена при катастрофата с неговата охрана. Вместо това той за пореден път нападна управляващите.

„Зачестилите раздухвани пътнотранспортни скандали, в които се въвлича моето семейство, няма да станат индулгенция на управляващите за техните безобразия“, заяви Румен Радев.

Президентът не приема и че съпругата му е виновна за това, че автомобилът й на НСО е шофирал в насрещното движение и смята, че тези случаи са вид конспирация.

„Може би ви прави впечатление, че много зачестиха тези ситуации. Сигурно си спомняте, че се внушаваше как съпругата ми „шпори“ Мерцедес на НСО като някакъв автоджигит из булевардите на София. Спомняте си и режисурата в Харманли, която целеше да изкара баща ми автохулиган. Да добавим и последните случаи“, заяви той.

По думите му винаги в тези ситуации се пускали видеа в мрежите от общински камери, което според държавния глава е нарушаване на правилата за работа с подобна информация.

„Мобилизират се министри, да се хвърлят по студията. Нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези супер продукции“, каза още Румен Радев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети