Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Радев нямал намерение да прави политически проект

Политика

Румен Радев нямал намерение да прави политически проект

Румен Радев нямал намерение да прави политически проект - Tribune.bg
Снимка:

„Хората, които обясняваха няколко години, че президентът иска да прави политически проект и партия, сега трябва да бъдат разочаровани. Президентът е президент на Република България и няма никакво намерение да прави политически проекти, нито да оглавява алтернативата, както го тикат в тази посока”. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова пред NOVA телевизия.

Що се отнася до изборите и дали има алтернатива на управляващите, тя заяви, че алтернативата са хората, които са били по площадите. "Няма партия в момента, която да не е готова за избори у нас", каза Йотова. Според вицепрезидента по темата дали провеждането на изборите е безопасно, или не ще се произнесат хората от научните среди.

Тя отрече да има конфликт между Радев и БСП. „Нямам никакъв конфликт с нито един човек в БСП. Аз съм от малкото хора, който говори с всякакви среди в партията“, подчерта Йотова.

Вицепрезидентът коментира и пандемията. Според нея бързото приемане на ваксината от Европейската комисия е поставило страната ни в неизгодна ситуация.

„Ако трябва да започнем от днешния ден и новината от снощи за бързото приемане на ваксината от страна на Европейската агенция по лекарствата и след това светкавичното приемане от Европейската комисия, това постави България в неизгодна ситуация. Нашият министър на здравеопазването и българското правителство имат четири дни, в които да информират населението за всички рискове и ползи на ваксината”, допълни тя.

„От ваксините имат нужда хората, които работят на първа линия. Това са лекарите, медицинските сестри. В болниците вече минаха списъците кой иска да се ваксинира. Моят съпруг също е сред тях. Смятам, че първите количества трябва да са за най-нуждаещите се”, каза още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Cow Най-скъпо платеният говорител!
22.12.2020 09:58 / Отговор
Пацо Парашутистът е пред осъзнаване, че да прави партия е загубена кауза и е инструктирал Пиги да изгрухти на всеослушание...
Цели също да успокои Биволицата, че няма да й отнеме от електората, на който се надява за президентските избори...
Просто и прозрачно!
Да ама Не!
22.12.2020 10:10 / Отговор
Stefan *
ПИГИ.

По-добре не мога да го кажа.
Самодоволно, набито, оядено, нехаещо за възражения, удивително непукистко прасе. Не писах Свиня, понеже не е лична характеристика като дама, а прасе, което те гледа като равен и си въобразява, че е последна инстанция и без него звездите не знаят кога да изгреят.

Няма ли кой да каже на Радев и екипа му, че не е слънце, и че слънцето и без петел ще изгрее?
22.12.2020 10:19
Психиатър Тази Пача е по -гнусна и от праволинейния и първосигнален Фатмак! Как витаели"вибрациите",и как щели веднага да усетят, ако Радев изневерил на некрофилната Столетница! Идиотова е от онзи мазен тип манипулатори, които не те имат за жив ,ако не си от Позитанската секта! Имам чувството, че си играят някакъв хард порно вариант, Йотова държи Фигуранта на каишка, само че със "вибрации", а на Радев му харесва да излиза извън президентството и да се набира за "мъж"!
22.12.2020 11:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати