Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Радев за пореден път: Никакъв диалог

Политика

Румен Радев за пореден път: Никакъв диалог

Снимка:

Не виждам смисъл да ни тикат постановка, в която диалогът да бъде индулгенция и опрощаване за шкафчета, корупция, записи и т.н, зави президентът Румен Радев, който е в авиобаза „Граф Игнатиево“. „За да има диалог, той трябва да бъде поставен на здрава основа, а именно – разкриване на истината за всички корупционни схеми, които са се случвали и продължават да се случват в държавата. Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни“, добави още Румен Радев.

По-рано през деня премиерът Бойко Борисов заяви, че не е случайно това, че Радев постоянно повтаря за записите. „Аз съм изяснил как неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. И не случайно – само той го повтаря“, каза Борисов.

От авиобазата край Пловдив президентът коментира и поредния шпионски скандал. Защитата на националната сигурност е абсолютен приоритет и тук не трябва да има никакъв компромис. Така че се надявам и службите, и прокуратурата да са събрали необходимите достатъчно и необходими доказателства, за да бъдат минимализирани и дипломатическите последствия, защото винаги има и такива, каза Радев.

Необходима е ясна информация в какво се състои този шпионски скандал, продължи Радев. Трябва да има и ясен отговор на публикациите в „Шпигел”, където има сериозно обвинение, че държавното управление на България се поставя в услуга на чужда държава, каза още Радев.  


Коментари (10)

ДИАЛОГ? - С РАЗРУШИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ-ЛУМПЕН РАДЕВ? Н И К О Г А!!!
ЗА НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА-МОЩЕН ШУТ ОТЗАД!!
24.09.2020 12:31 / Отговор
Изумен Забележете за шпионския скандал как леко промушва руските опорки: "достатъчно доказателства" и "дипломатически последствия". Мръсен предател на България! Вън!
24.09.2020 13:00 / Отговор
Да Защото е измислен от простия каскет. Какво да шпионират руснаците, тя нашата военна техника си е руска, взела дала, всичко е за скраб. Веднага руснаците отзовават двама наши дипломати. Дон Боресоне бил казал на Путин, ха ха ха!
24.09.2020 14:37
Уууууу...ОСТАВКА на ФИГУРАНТА на МАФИЯТА ! ЕЙ ИДИОТИНО, ФИГУРАНТ на мафията, В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ КьОР ФИШЕЦИ СИ ТИ УРОДЕ ! ПРОКЛЕТ ДА СИ ИНТРИГАНТ , КУРВЕНСКИ НОМЕРА, присъщи на селски ИДИОТ ““УУууууууу.... ТИ СИ НЕЛЕГИТИМЕН, с шутове ще те изритаме от институцията, която превурна в публичен дом ВЪН от Б-Я ПРЕДАТЕЛ руска подметка !!!
24.09.2020 13:15 / Отговор
кРадев е пътник Толкова е уплашен,че не знае какво да каже,за това опорките на ДС Майстора повтаря до припадък!
Да слага кафявите гащи,които му пасват на кафявата шапчица,защото пак се осра разделител на България,
агент на Решетников и ГРУ! Вечно проклятие на това същество,което иска да подпали България,само и само
да изпълни ангажиментите към мафията и руските служби!Анатема на изрода Радев!
24.09.2020 13:42 / Отговор
Иво Позор радев не искал диалог.Ами ще иска след като сам знае, че, нищо не знае!Само когато му каже шефката му нинова заучени фрази чак тогава може да изфъфли нещо!Фигурант заемащ титлата Президент!
24.09.2020 14:01 / Отговор
С мафиоти Начело на изпълнителската власт не се види диалог. Анадъму! Тоест с простака премиер мафиот.
24.09.2020 14:39
Буй Отрепките на руското мекере от Славяново са позор за държава на 14 века! Червени и лиляви боклуци - майната ви! Никаква оставка и само след месец ще скимтят, хленчат и подсмърчат на бунището!
24.09.2020 16:35
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още