Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румяна Бъчварова: За да покажем смисъла на работата ни, трябва да отговорим на опонентите

Политика

Румяна Бъчварова: За да покажем смисъла на работата ни, трябва да отговорим на опонентите

Румяна Бъчварова: За да покажем смисъла на работата ни, трябва да отговорим на опонентите - Tribune.bg
Снимка:

Самокритичният тон на премиера показва реализъм

Три дни след края на Националната конференция на ГЕРБ, срещата все още предизвиква интерес, заяви шефът на кабинета на Бойко Борисов Румяна Бъчварова пред bTV. Тя коментира и че критичният тон на премиера не е прецедент.

„Самокритичният тон на Борисов е обичаен по отношение на партията, той не е изключение този път. Показва какво се случва. Г-н Цветанов обяви, че партията има вече 96 000 членове. Той показва един реализъм. Критичността на премиера се е проявявала винаги, той е казвал, че проблемът на ГЕРБ е в самия ГЕРБ. Ние имаме опоненти и във всеки един момент, за да докажем смисъла на това, което работим, трябва да имаме силата да отговаряме на нашите опоненти“, коментира Бъчварова.

„Борисов каза какви са проблемите в партията и знае какви са проблемите на управлението. Въпросната алегория със „синята и червената лампа”, каза, че ако нямат достатъчно морал и съвест да работят, както трябва, към тях ще бъде приложен законът”, посочи още тя.

ГЕРБ е с няколко крачки пред останалите, има висок авторитет в Европа, има опит в управлението на еврофондове, има опит да си партнира с европейските партньори и да отстоява идеите си. По думите на Бъчварова всичко това може да накара хората да гласуват на европейските избори.

В момента управлението има много ясна посока, посочи тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети