Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

Политика

С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

С флашмоб цирк Балкански подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров - Tribune.bg
Снимка:

„Г-н Димитров съдейства на цирковото изкуство на всички нива и никога не е отказвал молба за помощ на мен и моите колеги“, сподели Александър Балкански

С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк „Балкански“ - Александър Балкански и екипът му подкрепиха кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, съобщиха от пресцентъра на партията.

На събитието присъстваха още кандидатът за кмет на „Централен“ Георги Стаменов и претендентите за общински съветници от района Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова, Тони Каменова, Мария Ненчева и Божидар Лилов.

„Екипът на цирк „Балкански“ подкрепя кандидатурата на Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Димитров, за това, че той съдейства на цирковото изкуство на всички нива и никога не е отказвал молба за помощ на мен и моите колеги. Пожелавам Ви да продължавате да помагате и да носите  искрицата цирково изкуство в себе си“, обърна се Александър Балкански към Здравко Димитров.

В знак на признателност най-младата циркова звезда на фамилията – Натали, подари на кандидата за кмет на Пловдив програмата от първия си спектакъл в цирк „Балкански“.

Стотици минувачи гледаха с интерес мини цирковото представление, в което участва и носителката на „Икар“ за цирково изкуство пластичната Кристина Костова. Хората се забавляваха и с фокусите на илюзиониста и танца на 3-метровия мечок заедно с балета на цирк „Балкански“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема