Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С местни състави и самодейци: ВМРО закри кампанията в Костинброд

Политика

С местни състави и самодейци: ВМРО закри кампанията в Костинброд

С местни състави и самодейци: ВМРО закри кампанията в Костинброд - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатите от местна коалиция ВМРО, ДБГ, СДС, ГЕРГЬОВДЕН, НФСБ закриха кампанията си в Костинброд с впечатляващо мероприятие в НЧ "Иван Вазов". Пред стотиците присъстващи кандидатът за кмет Анна Радовска представи приоритетите си за работа: отпадане на таксите за детските градини, общински програми за подпомагане на млади семейства и даровити младежи, решаване проблемите с водата и транспорта, като отбеляза:

"След всички предложения, но не и на последно място, ние предлагаме човешко отношение, уважение и съпричастност с проблемите на всеки гражданин".

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов изтъкна, че Радовска и нейният екип са доказали в годините чрез своите действия, че могат да помагат на хората и да работят за просперитета на Костинброд. Почетният председател на Движение "Гергьовден" Любен Дилов в своя шеговит стил подкрепи кандидатите.

ФейсбукФейсбук

Последваха разнообразни изпълнения, повдигащи българския дух и доказващи, че кандидатите за кметове и общински съветници ще работят за съхранение на българщината и патриотизма - изпълнения от младата певица Диа (автор на музиката ѝ е костинбродският талантлив композитор Петър Алексиев), която чрез съвременна музика представя българския фолклор, народната певица Лидия Ангелова, която изпя авторската песен "Тримата войводи" (чиито текст е дело на Александър Радовски), впечатляващи танцови умения от танцов състав "Ритми", както и изпълнения на вокална формация "Танго".

Включването в събитията по цялата предизборна кампания на местни състави и самодейци от Костинброд доказа, че кандидатите за кметове и общински съветници ценят и уважават местните школи и творци, които са на изключително високо ниво и достойно представят община Костинброд в събития в България и чужбина. Традиции, фолклор, култура, човещина и много действия - на това залагат кандидатите за кметове и общински съветници!

ФейсбукФейсбук

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати