Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С освиркване и „оставка“ посрещнаха Радев в Пловдив

Политика

С освиркване и „оставка“ посрещнаха Радев в Пловдив

Снимка:

Държавният глава е в Пловдив, където беше на посещение в Градската художествена галерия

С викове „Оставка“ десетки граждани посрещнаха президента Румен Радев в Пловдив. „Червени боклуци“, „Фигурант на Божков“ също бяха сред определенията, които бяха дадени на Радев, който беше на посещение в местна художествена галерия. Освиркванията продължиха, докато Радев влезе в сградата.

Симпатизанти на Радев пък влязоха в диалог с тях, като опонираха на поддръжниците на кабинета, че асфалтът не се яде, предаде Дарик.

Държавният глава е в Пловдив, където беше на посещение в Градската художествена галерия. Там той се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“.

„Това е прегрупиране, късно е за това - нито познавам този Шиши, Доган, нито Божков, друг е раздавал обществените поръчки за милиони“, заяви Радев.

Репликата му бе по повод обвинението на премиера от сутринта, че друг е редил кабинетите на президента. Радев опонира, че друг е раздавал обществените поръчки за милиони.

Попитан какво ще каже на протестиращите в Пловдив, Румен Радев заяви: „На протестиращите казвам да продължават. Това е единственият начин да си върнем държавата. Ние трябва да живеем със самочувствието на европейци, на достойни граждани на ЕС. Това е единственият начин да си върнем държавата, достойнството, че не може безнаказано да ни лъжат, да ни крадат, да ни манипулират“.   


Коментари (5)

кесо Абе, много бързо се изчерпа "народната любов" към Румбата. А изглеждаше толкоз "героично" с размахания юмрук преди седмица.
16.07.2020 19:05 / Отговор
Гергана Гацева Щом и тези които са гласували за него, вече съжаляват. Коментарите са излишни. Радев не става за нищо. Просто е бил на подходящото място в подходящото време. Да си подаде оставката, както направи Бойко Борисов два пъти. Ако го преизберат тогава ще има браво.
16.07.2020 19:41 / Отговор
сем. Манолови Браво на Пловдив!Имал е късмет другаря, че за идването му са знаели малцина!
16.07.2020 23:27 / Отговор
hahaha Мунчо със нацапани гащи охраната на НСО неможе да свари да го махне да не вземе да го набият накрая :D
17.07.2020 00:19 / Отговор
Пролетарий с пет наемни работника и 2 фирми Това е за тези,които се чудят,защо не ходи из страната обединителят,а много стриктно подбира местата за посещение.Предпочита червени капиталистическо-социалистически гнезда с бизнесмени с пролетарски убеждения!Шизофренията е пълна.Успех!
17.07.2020 09:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още