Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. С освиркване и „оставка“ посрещнаха Радев в Пловдив

Политика

С освиркване и „оставка“ посрещнаха Радев в Пловдив

С освиркване и оставка посрещнаха Радев в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Държавният глава е в Пловдив, където беше на посещение в Градската художествена галерия

С викове „Оставка“ десетки граждани посрещнаха президента Румен Радев в Пловдив. „Червени боклуци“, „Фигурант на Божков“ също бяха сред определенията, които бяха дадени на Радев, който беше на посещение в местна художествена галерия. Освиркванията продължиха, докато Радев влезе в сградата.

Симпатизанти на Радев пък влязоха в диалог с тях, като опонираха на поддръжниците на кабинета, че асфалтът не се яде, предаде Дарик.

Държавният глава е в Пловдив, където беше на посещение в Градската художествена галерия. Там той се срещна със студенти от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“.

„Това е прегрупиране, късно е за това - нито познавам този Шиши, Доган, нито Божков, друг е раздавал обществените поръчки за милиони“, заяви Радев.

Репликата му бе по повод обвинението на премиера от сутринта, че друг е редил кабинетите на президента. Радев опонира, че друг е раздавал обществените поръчки за милиони.

Попитан какво ще каже на протестиращите в Пловдив, Румен Радев заяви: „На протестиращите казвам да продължават. Това е единственият начин да си върнем държавата. Ние трябва да живеем със самочувствието на европейци, на достойни граждани на ЕС. Това е единственият начин да си върнем държавата, достойнството, че не може безнаказано да ни лъжат, да ни крадат, да ни манипулират“. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

кесо Абе, много бързо се изчерпа "народната любов" към Румбата. А изглеждаше толкоз "героично" с размахания юмрук преди седмица.
16.07.2020 19:05 / Отговор
Гергана Гацева Щом и тези които са гласували за него, вече съжаляват. Коментарите са излишни. Радев не става за нищо. Просто е бил на подходящото място в подходящото време. Да си подаде оставката, както направи Бойко Борисов два пъти. Ако го преизберат тогава ще има браво.
16.07.2020 19:41 / Отговор
сем. Манолови Браво на Пловдив!Имал е късмет другаря, че за идването му са знаели малцина!
16.07.2020 23:27 / Отговор
hahaha Мунчо със нацапани гащи охраната на НСО неможе да свари да го махне да не вземе да го набият накрая :D
17.07.2020 00:19 / Отговор
Пролетарий с пет наемни работника и 2 фирми Това е за тези,които се чудят,защо не ходи из страната обединителят,а много стриктно подбира местата за посещение.Предпочита червени капиталистическо-социалистически гнезда с бизнесмени с пролетарски убеждения!Шизофренията е пълна.Успех!
17.07.2020 09:27 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп