Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сабрутев: Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на ПП

Политика

Сабрутев: Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на ПП

Сабрутев: Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на ПП - Tribune.bg
Снимка:

„Опозицията иска да разклати коалицията и да не помага на "Продължаваме Промяната“. Основната цел е да се запази сегашният гуверньор Димитър Радев. Ако някой от опозицията го припознае, може да бъде издигнат като кандидат. Ние искаме ново, обединително име, което да донесе стабилност, за да изпълним коалиционното си споразумение и българите да живеят по-добре“. Това заяви в „Офанзива“ зам.-председателят на Бюджетната комисия и депутат от „Продължаваме Промяната“ Венко Сабрутев.

По думите му държавата е финансово стабилна.

Той коментира и темата с РС Македония.

„България ще защити на 100% националния си интерес по темата с РС Македония. Последната дума ще бъде на Народното събрание“, обясни той.

И допълни, че Каримански се справя много добре с ролята на председател на Бюджетната комисия в НС, но не отговаря на критериите за шеф на БНБ.

„Търсим сет от мерки, с които хората да усетят намесата на държавата в инфлацията. Колкото по-малко се меси държавата в икономиката, толкова по-добре ще върви. Бизнесът трябва да свърши своето. Калкулираме различни решения за бюджета“, посочи Сабрутев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети