Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Имаме план за COVID-19, трябва да говорим по-балансирано

Политика

Сачева: Имаме план за COVID-19, трябва да говорим по-балансирано

Сачева: Имаме план за COVID-19, трябва да говорим по-балансирано - Tribune.bg
Снимка:

Има и преекспониране на здравните проблеми, каза социалният министър

Иска ми се да почнем да успокояваме малко хората, защото презапасяването с лекарства не е най-добрата стратегия. Време е да започнем малко по-балансирано да говори за това, което се случва, каза пред NOVA социалният министър Деница Сачева.

„План има. Във всяко едно наше действие ние сме се водели от това, на първо място, да укрепим здравната система. Не случайно толкова много средства се отделиха за доболничната помощ, за хората в ДКЦ-тата. Има една вълна, основно в болниците. А кризата може да бъде овладяна от доболничната помощ, от личните лекарите“, коментира Сачева.

Според нея има и преекспониране на здравните проблеми и заплахи. „Прави се всичко възможно, за да се удовлетворят желанията на хората. Не сме се забавили, просто в момента има много голяма паника, много голям страх“, каза Сачева.

Социалният министър категорично отрече, че правителството е закъсняло с мерките и действията за овладяване на епидемията. „Сега се намираме в друга ситуация, която изисква други действия. Те не могат да бъдат идентични с онези през пролетта“, обясни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Сачева, Аз ви подкрепям, но трябва да спрете с това две напред, едно назад. Ще има детски надбавки, няма да има, ще има еди какво си, няма да го има. Всеки ден различно и това обърква и обезверява хората...
14.11.2020 13:41 / Отговор
Сачева Ами вещица си мила, плюс близалка на Боцето фашиста. Не ставаш за нищо, кръгла нула. Всички, израсли от средите на ДС сте нахални, некомпетентни, но с големи претенции.
14.11.2020 17:17 / Отговор
biblio Ех....ама колко е лесно да се критикува анонимно и некомпетентно и когато не се носи отговорност!!!
15.11.2020 10:04
Сачева И аз не вярвам вече на приказките ви.Къде отиде твърдението ви , че сте за справедливост при увеличението на пенсиите. Ще фалирате НОИ с това увеличаване само на минималната пенсия. Спирам да се осигурявам на реални доходи и ако патриотите обещаят на следващите избори 500лева минимална пенсия, ще гласувам за тях.Все ще си намерят коалиционен партньор , който да им изпълни обещанието.
15.11.2020 10:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати