Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни

Политика

Сачева: Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни

Сачева: Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни - Tribune.bg
Снимка:

„Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни“. Това заяви пред БНР Деница Сачева, социален министър и областен координатор на ГЕРБ за Добрич.

По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и затова са нужни знаещи и можещи хора, които веднага да влязат в час и да започнат да предлагат решения на проблемите: „Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има съмнение в почтеността им“, подчерта тя, обяснявайки аргументите за посочване на хората, които ще влязат в партийните листи за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Сачева подчерта, че реденето на листи е екипна дейност в ГЕРБ и мнението на областните координатори и на Изпълнителното бюро имат значение.

„Лицата, които ще бъдат в листите, ще бъдат достатъчно ясна заявка за това каква промяна сме готови да наложим“, категорична беше тя.

„Представяте ли си, ако в момента имахме служебно правителство, как щяха да бъдат реализирани една голяма част от мерките, значителна част от които се реализират чрез законодателството“, каза още министър Сачева и подчерта, че необходимостта от действащ парламент е бил основният ѝ аргумент, с който е защитавала смисъла от оставането на кабинета „Борисов 3“ на власт въпреки протестите.

„Това е и върховенството на закона - едно избрано правителство да завърши мандата си. ... Смятам, че мнението ми от лятото доказа правотата си в хода на законодателния процес и на мерките, които се взеха по-късно“, коментира тя.

Според Деница Сачева няма въпроси в парламента, на които да не са получени ясни отговори, дори и от премиера Бойко Борисов: “Не мисля, че има въпроси, на които ние не отговаряме. Даваме цялата информация, която е необходима“.

Премиерът не взема еднолични решения по отношение на мерките, категорична беше министър Сачева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Тартаковер Сега разбрах, че тази е приказвала по БНР. Знам че по това време предаването е "Политически некоректно", но рядко го слушам. Сега също го включих по-късно, чух част от тук написаното, от което разбрах че говорещата е била Сачева. Ама от онова което всички са проследили, водещата направо разпиля тази политическа калинка. Очевидно разликата в класите е несравнима. Водещата гъвкаво задаваше въпросите си, използваше всеки пропуск в отговора, за да създаде около него нов много точен въпрос, при това в усмихната, а не заядлива сфера. Министърката-калинка отговаряше с клишета и заучени отговори. Сигурен съм, че с нетърпение е очаквала края на този разговор, превърнал се за нея в изтезание.
21.02.2021 13:23 / Отговор
Таракане, Всъщност, каза ли нещо? Какво си чул, и какво не си чул, ама какво си разбрал и недоразбрал, защо си мислиш че изобщо някой се интересува?. Употреби няколко пъти думата "калинка" и "клишета" и дано си вързал нормата! И под секрет,високото ти "самомнение" не те прави "умен", и не ни демонстрирай непрекъснато, че си прост като ...цървул!
21.02.2021 13:48
Тартаковера да каже нещо за тоалета и макиажа, как и се връзва чорапогащника с обувките.. Да се изказва за неща, от които разбира, защото и социалната политика не е сред тях.
21.02.2021 15:06
Татулова Допускате принципна грешка, имам предвид тези, които смятате, че калинка е некадърна! Не, не е вярно! Името дойде от една Калина Илиева от фонд Земеделие, която си беше направила фалшива диплома от Германия! Колко е откраднала не знам, но си е вършила работата добре и по оценка на европейските партньори! Излъга, че е тежко болна, а била бременна и така я хванаха!
Беше направено и невъзможното "калинка" да стане синоним на некадърно герберски назначение, а не на престъпление като фалшифицирането на документ, тъкмо когато се разбра, че по времето на Даниел Вълчев като министър при легализирането на дипломата й никой не е проверил дали е истинска! Пропагандата бичи да скрие баш виновните, с една дума! Сестрата на Борисов преди 20 години каза, че любимата му книга била "Винету", но червените и лилявите изрезки продължават да лъжат, че бил прочел една книга! Това как се нарича?
21.02.2021 23:24
Нарича се елементарна комунистическа пропаганда за елементарна таргет група.
22.02.2021 00:23
Сачева е един от най-добрите министри от настоящото правителство на Борисов, а и от предишните. Стабилна, последователна и човечна жена. Затова и е от топ - обектите за оплюване на червените тролове. Кадърните са сериозна заплаха.
21.02.2021 14:55 / Отговор
Безпартийна Баща и на тази е проф. Сачев от Библиотекарския. Агент на ДС, а там станаха професори всички около Мултигруп- Стоян Денчев, масон, Димитър Иванов- Гестапото- виден колекционер от ДС. Има и много милиционери. Та тази калинка, си е тяхна калинчица. Няма случайни хора.
21.02.2021 15:11
Показала ли е с нещо че върви по пътя на баща си или че изпълнява ДС поръчки? Все пак деца на врагове на народа е характерно понятие от друг строй. Вярно е, че в повечето случаи следват семейната традиция, но всеки има шанс на направи свой избор и да поеме собствен път.
21.02.2021 17:10
. . . За "калинка" се разбира, некадърна, но назначена с протекции ! Сачева е доказала ,че си разбира от работата!
21.02.2021 17:34
Тартаковер Ето част от думите на същата тази Сачева през 2013 година : "ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма! " Да отбележим, че въпросната дама тогава е била в опозиция.
Ето друга част от думите на познатата ни жена пред БТВ : " От 2016г., работя за правителството. Днес вярвам на Бойко Борисов! Нямам причини да не го правя! "

А сега нека не коментираме бащата, майката, бабата... Да коментираме самата политическа проститутка.
Както и идиотите, за които думите са пред делата! За такива няма спасение! Специално в този парцал са безброй.
21.02.2021 17:40
аха и докато е била в опозиция не ви е пречела и не сте разпространявали, че баща и е агент. Сгрешила е, била е опровергана от самата партия ГЕРБ, дали са и шанс като има идеи и възражения да направи нещата, както смята че е по-правилно. Това им е хубавото на ГЕРБ - развиват се. Може би е разбрала какви боклуци са всички останали, както разбрах неотдавна и аз, и за пръв път на парламентарни избори ще гласувам за ГЕРБ. Заради утайките като тартаковер, които изплуваха на повърхността прекалено натрапчиво.
21.02.2021 18:18
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати