Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: ПП/ДБ подценяват избирателите си, ако смятат да представят, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на подкрепата

Политика

Сачева: ПП/ДБ подценяват избирателите си, ако смятат да представят, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на подкрепата

Сачева: ПП/ДБ подценяват избирателите си, ако смятат да представят, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на подкрепата - Tribune.bg
Снимка:

„С ПП и ДБ имаме различни виждания - особено по отношение на публичните финанси, например. Ние искаме ясни отговори - какви са намеренията им, защото говоренето им е фокусирано само върху излъчването на послания, че не биха направили нищо с ГЕРБ в първия мандат, но от друга страна изглежда, че всичко, което биха могли да направят с втория мандат, могат да го направят само с ГЕРБ“.

Това каза пред БНР Деница Сачева, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията.

„Нелепо е втората партия да ни призовава да се откажем от мандата, да не говорим за политики, да не каним никого на среща и да изпълняваме ултиматума на втория. В демокрацията има правила и принципи, трябва да бъдат спазвани. За пети път поред хората определиха кой да бъде първи, втори, ясно казаха, че не биха дали доверието си само на една партия“, подчерта Сачева.

„Говорим за уважение на демокрацията, на избирателите. ПП и ДБ силно подценяват избирателите си, ако смятат, че могат да представят пред тях, че не работят с ГЕРБ, а разчитат на подкрепата на ГЕРБ... Когато получим мандата, ще имаме вече ясно решение какво да правим. Номинацията за министър-председател зависи от разговорите, които ще бъдат проведени между лидерите“, обясни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети