Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сачева: Радев прави консултации със съмнителни политически субекти

Политика

Сачева: Радев прави консултации със съмнителни политически субекти

Сачева: Радев прави консултации със съмнителни политически субекти - Tribune.bg
Снимка:

40 000 са кандидатствали по мерките за затворени бизнеси

„Президентът започна консултации с особен вид, включително с партии, които са в процес на заличаване. Не може да започнеш консултации със съмнителни политически субекти. Това, което прави президентът, е един опит да се промени датата, защото доста бързо я каза.“ Това заяви пред bTV социалният министър Деница Сачева. Тя даде за пример ПП „Възраждане“, която в момента е в процес на заличаване от съда.

През лятото прокуратурата поиска заличаването на партията на Костадин Костадинов заради открити множество нарушения, свързани с регистрацията ѝ. В събота Румен Радев направи консултация и с „Възраждане“.

„Политиката е сериозна работа и в този смисъл трябва да се подхожда внимателно към изборния процес“, добави Деница Сачева днес. Според нея Радев рано и без сериозен анализ е посочил датата 28 март за парламентарните избори.

„Нито една дата не ни представлява. На която и да се явим, ще сме първа политическа сила“, категорична беше тя.

Сачева коментира и мерките срещу коронавируса. „Преди 31 януари няма да има необходимост да се разпускат мерките. Това, че имаме 2-3 дни с добри показатели, не трябва да ни радва. Трябва да довършим пълния цикъл на мерките. Труден е балансът между икономическите и социалните мерки. Ние сме се фокусирали върху това мерките, които сме предприели, да достигнат максимално до хората“, коментира тя.

40 000 са кандидатствали по мерките за затворени бизнеси. Ще има ускоряване на плащанията, съобщи Сачева. Тя подчерта, че мярката 60/40, която за някои бизнеси е 80/20, е най-мащабната помощ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Абе тази недоклатената простакеса, е като онова недоразумение чехльо. Мафията нарочно ги изпраща да плюват, ни така или бг събудените се гнусят от такива подлоги.
11.01.2021 09:06 / Отговор
Колко интелектуално и културно звучат бг събудените. Вие сте антиреклама на себе си, не ви трябва някой да ви плюе.
11.01.2021 09:26
? Според вас кой е по противен и нагъл - тази или "простата кърждалийска путка"? То, ако тръгна да ги изреждам, все едно Тиквата с конкурс по наглост и простотия ги е избирал, за да си приличат с него.
11.01.2021 10:52
Анастас #

Така се режисира
Костинброд 2 от Дондуков 2

Факт е, че Просто Радев е обсебен от Мая Костинбродска и вече са проведени множество тактически и технически подготовки по сценария.

(издайнически)
11.01.2021 09:17 / Отговор
Колежка от магистралата Толкова проста и отблъскваща, злобна и некомпетентна, грозна и ужасна... ужас!
11.01.2021 09:51 / Отговор
Пацо Самият Радев не е "съмнителен политически субект" - той е ясен на всички, в него няма нищо "политическо", остава му просто да е някякъв субект...
11.01.2021 10:19 / Отговор
до ? Според мен най-противни и нагли са лъжливите хибридни тролове като теб, обслужващи руските имперски амбиции и интересите на престъпниците - олигарси да избегнат правосъдието.
11.01.2021 11:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети