Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. САЩ поздравяват България за покупката на F-16

Политика

САЩ поздравяват България за покупката на F-16

Снимка:

Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, се казва в посланието

САЩ поздравяват България за решението да купи 8 бойни самолета F-16. Това се казва в официална позиция на сайта на Държавния департамент.

„Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети", се казва в съобщението.

„Съединените щати приветстват решението на българското правителство за поръчката на 8 многоцелеви изтребители F-16, боеприпаси и свързано с тях оборудване”.

„Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, „Очакваме с нетърпение да работим с България по този проект и да засилим дългосрочното си стратегическо партньорство”.

„Ние също така оценяваме основната роля, която Конгресът на Съединените щати изигра в подкрепа на използването на чуждестранно военно финансиране за част от тази придобивка, и координираните усилия на американското правителство за постигане на този успех”, гласи съобщението.  

Поздравителен адресПоздравителен адрес


Етикети F-16, САЩ, поздрав

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" ☭ ШАЙКАТА НАЧЕЛО С ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ОТКРАДНАХА ДОСТА ПАРИЦИ
31.07.2019 09:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още