Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сблъсък между противници и подкрепящи Мангъров пред Министерство на здравеопазването

Политика

Сблъсък между противници и подкрепящи Мангъров пред Министерство на здравеопазването

Сблъсък между противници и подкрепящи Мангъров пред Министерство на здравеопазването - Tribune.bg
Снимка:

Протестиращи, предвождани от АБВ, се събраха тази вечер пред Министерство на здравеопазването, за да изразят недоволството си срещу мерките, предприети от управляващите срещу пандемията от COVID-19.

По време на протеста за кратко се стигна и до напрежение. Малка група противници на доц. Атанас Мангъров се приближи до протестиращите със скандирания „Мангъров – убиец!“ и носейки плакати „Мангъров, добре ли спиш?“. Насреща им пък се чуха викове „Провокатори“, а след намесата на органите на реда до по-голям конфликт не се стигна.

АБВ и протестиращите поискаха оставката на правителството.

„От март месец насам държавата е хвърлена в хаос. Извадихме децата от училищата, но оставихме моловете и кръчмите да работят. Наложихме двойните стандарти като част от нашето ежедневие“, посочи от името на организаторите лидерът на партията Румен Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети протест, сблъсък

Коментари (5)

На тия нещастници - отровни триа, всякакъв вид комунистически отломки и производни имам чувството, че някой им е дал един екшън план и едни пари и им е казал - действайте. От тук нататък, независимо колко жалки и нелепи започват за изглеждат и колко вреди причиняват, те ще действат по сценария до последно, ако ще до края на света.
10.11.2020 22:35 / Отговор
Всички вреди на България са от мафиотчето дон Барцелонски от Банкя. 11 години лъжи, измами, крадене, сутрин едно, на обяд второ, вечерта наопако. Тъп деградирал тип, който отдавна си е за затвора.
10.11.2020 22:56
До репликиращия Как не ви се изприщиха устите и изкривиха пръстите да ги редите тези опорки цяла година. Не си споменал кодовете "тиква" и "хунта" за да си изчерпателен. Ако нямаше глупаци, които да ви се връзват и реално умрели хора в следствие на тази пропаганда, направо щях да ви съжалявам за черноработническия труд.
10.11.2020 23:44
Всички вреди са от празнината в главата ти!Мангъров-президент,а тъпако!Мафиотчето е поне 120 литра,така че и това не ти се получава!Сигурно си влюбен в него,като повечето лилави и червени педерастчета?
10.11.2020 23:45
Ай сиктер, червени говеда! Импийчмънт-капичване на Фатмака
11.11.2020 01:23

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети