Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Считан за човек на Божков в Комисията по хазарта подаде оставка от НАП

Политика

Считан за човек на Божков в Комисията по хазарта подаде оставка от НАП

Снимка:

Директорът на дирекция „Контрол“ в централното управление на Националната агенция по приходите Васил Панов напуска системата на приходната агенция по свое желание, считано от днес. Това съобщиха изненадващо от пресцентъра на НАП.

„Ръководството на НАП благодари на г-н Панов за усилията и резултатите, постигнати за над 25 години работен опит в системата на приходната администрация“, се казва в прессъобщението.

До февруари Панов бе и дългогодишен член на Държавната комисия по хазарта. Той и останалите членове на комисията бяха сменения след скандала с прибираните занижени такси за хазарт.

Панов е сочен за „острието“ на избягалия в Дубай и притежател на 18 обвинения Васил Божков в Държавната комисия по хазарта (ДКХ), твърди Новини.бг. Панов съвестно е помагал за изхвърлянето на компанията Betfair от българския пазар, както и за лишаването на други чуждестранни компании, кандидатствали за лиценз за легална работа на родния пазар, обяви медията.

До провеждането на конкурс за длъжността на Панов в НАП, функциите ще бъдат изпълнявани от Раймонда Овчарова, началник отдел към дирекция „Контрол“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още