Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС: Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември

Политика

СДС: Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември

СДС: Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември - Tribune.bg
Снимка:

Методите на властта напомнят мракобесните времена след 9 септември, се казва в позиция на СДС във връзка с действията на властта срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. От СДС категорично осъждат начина на действие на МВР при обиска в дома му, последвалия арест на лидера на опозицията снощи и отвеждането му в ГД „Национална полици“.

„Опитите за публична разправа и всяване на страх не са присъщи на демократична европейска държава. Властта трябва да проумее, че с арести на опозиционни лидери няма да бъдат преодолени кризите, които стоят пред управлението“, се изтъква в позицията.

От СДС декларират, че като най-старата дясна демократична партия, която бе създадена в името на разграждането на тоталитарната система, ще продължава да отстоява постиженията на европейска България.

„Ще се противопоставим на всички опити за реставрация на тъмното комунистическо минало. Призоваваме нашите членове и симпатизанти, и всички свободни българи да се включат в протестите за спасяване на демокрацията!“, се подчертава още в позицията на СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати