Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС не участва в протестите, защото това би значело да се върне БСП на власт

Политика

СДС не участва в протестите, защото това би значело да се върне БСП на власт

СДС не участва в протестите, защото това би значело да се върне БСП на власт - Tribune.bg
Снимка:

„Не може да си позволим да участваме в протест, който би върнал основният политически опонент на СДС отново във властта“. Това заяви пред bTV председателят на СДС Румен Христов.

Христов отбеляза, че президентът Румен Радев иска съставяне на служебен кабинет и едва ли ще търси изглаждане на отношенията. "А това е неговата роля. За жалост, той не се опитва да обединява, а разединява", заяви Христов.

"Моето голямо опасение е изказването на депутати от БСП, които искат да преразгледаме членството ни в НАТО, геополитическата ориентация на България. Това е много притеснително", каза той.

На въпрос дали СДС би участвала в коалиция с ГЕРБ на следващите избори, Румен Христов обясни, че когато двете партии са тръгнали заедно на евроизборите, са подписали рамково споразумение.

„Казахме, че ако този формат е успешен, ще се опитаме да завършим един пълен цикъл от избори заедно. Минаха изборите за Европарламент, минаха тези за местна власт, а сега предстоят парламентарни и президентски. Ако постигнем договореност от гледна точка на важните неща за България, сигурно ще бъдем заедно“, обясни председателят на СДС.

Буря в чаша вода. Не повече от 10 души. Така Христов коментира отцепването на седесари, които се вляха в новата формация на Цветан Цветанов. "Ние сме малка формация, консолидирани сме. Не очаквам този процес да бъде такъв, какъв", каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Анастас #
ГЕРБ-СДС
Медийният Джихад на Божков TV
успя само да спука цирея на Лузърите:

1. Лузъри - второ поколение Комуно-Соц
2. Лузъри - пребоядисани като
Еколози, Вегани, Розови и откровени Педалисти
3. Лузъри - футболни мутри
4. Лузъри - псевдо 'телектуалци с червено потекло

Това са Активистите на
ДеБъ, Зелени, БСП, Русоифи и Чочарките на "протеста" Кюстендилската Пача и Габровската Маря ...
а Бай Гъз Дръгалефски известен с прякора Радан Кънев е огледален образ на Костовашките нео-комунисти.

(политологично)
28.09.2020 08:42 / Отговор
Този е едно недоразумение, като Филип Димитров. Такива ще затрият СДС.
28.09.2020 09:04
СДС ДА УЧАСТВАТ В КОНТРАПРОТЕСТТА СРЕЩУ РУСКИЯ АГЕНТ РУМЕН РАДЕВ ТАКА БСП НЯМА ДА СЕ ДОКОПА ДО ПАРИТЕ НА Българите!!
28.09.2020 20:44
Жана С пожелание за ОБЕДИНЕНИЕ на ГЕРБ и СДС и на всички партии, милеещи за просперитет на Б-я, които ДА НЕ ПОЗВОЛЯТ на комунистическите сатрапи, терористи, крадливи и фашизирани кучета, сеещи хаос и безредици, да се връщат на власт, защото това ще бъде убийство за Б-я ! Нима ще позволим тези БОКЛУЦИ, разнасящи ковчези, бесилки и на мутрата радеффф с комунистическия юмрук - ФИГУРАНТ на мафията/ Черепа , ДА УНИЩОЖАТ България ??? НЕ, ДА НЕ ПОЗВОЛИМ и УЛИЦАТА ДА ДИКТУВА политическата ориентация на държавата ни, мястото на Б-я е в Европа, а не в мафиотската джунгла на комунистическа русия, ОСНОВЕН ОТРОВИТЕЛ на всеки прогресивно мислещ !!!
28.09.2020 09:31 / Отговор
Комунистически милиционерски и ДС мафиотски структури са ГЕРБ, ДПС, остатъците от СДС, и фракцията на ГЕРБ в БСП, която Нинова отсвири.
28.09.2020 18:04
КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ И КГБ МАФИИТСКИ СТРУКТУРИ НА РУСИЯ СА:БСП, ПАРТИЯТА НА ЛУМПЕНА РАДЕВ, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ДСБ, ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗБИРАМ БЪЛГАРСКИТЕ Партии!
28.09.2020 20:25

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети