Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС подкрепи кандидата за кмет на Русе инж. Диана Иванова

Политика

СДС подкрепи кандидата за кмет на Русе инж. Диана Иванова

СДС подкрепи кандидата за кмет на Русе инж. Диана Иванова - Tribune.bg
Снимка:

Още пет партии застанаха зад кандидатурата на ГЕРБ

Местна коалиция, в която участват СДС, Движение България на гражданите, Съюз на свободните демократи, Българска нова демокрация и Движение 21, подкрепи днес Диана Иванова – кандидат за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

На пресконференция днес председателят на СДС Станимир Станчев заяви, че след провеждането на първия тур на изборите, е имало много разговори, но са взели единодушно решение да подкрепят дясната кандидатура, а именно тази на Диана Иванова.

 „Аз не искам, образно казано, да има петолъчка на Общината. СДС е първата партия, която докара демокрацията, длъжни сме пред историята да отстояваме европейския път на града“, заяви Станимир Станчев. По думите му, на града, от който е тръгнала демокрацията, не му подхожда да бъде върнат в червените сенки.

„Всички русенци знаят баба Йонка, най-върлата седесарка. Преди да почине тя ме закле да не оставям града на червено управление“, каза още Станчев. Даниела Везиева – координатор на Движение България на гражданите допълни, че преди неделя е добре да помислим какво ще постигнем, ако за пореден път се поддадем на емоции, а да избираме с разума, с волята си, защото управлението е процес.

„Разумното бъдеще на Русе е в обединението на общите ни усилия, идеи и действия. Най-резонното е това обединение да е на всички десни сили и дясно мислещи хора на Русе в името на каузата за просперитета му.

Благодаря за подкрепата. Призовавам своите съграждани да се обединим и с искрена вяра в европейското бъдеще на града ни, с  надежда в добрите ни помисли и с много любов към хората, към децата си, продължим напред и спечелим местните избори в Русе“, каза Диана Иванова.

„Категорично заявяваме, че ще управляваме заедно Русе. Цената на обединението за балотажа е ясна: да изпълняваме десни политики и да не допускаме ляво управление“, заяви Пламен Нунев и допълни, че със СДС са партньори и в европарламента, в ЕНП.

„Благодаря и на Радикалдемократическата партия, която подкрепя кандидатурата на Диана, както и на Съюза на репресираните, които излязоха с декларации днес. Призоваваме всички русенци от център – дясното пространство да подкрепят кандидатурата на Диана Иванова на балотажа, заяви още Пламен Нунев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети