Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС: Противопоставяме се на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ–общността

Политика

СДС: Противопоставяме се на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ–общността

СДС: Противопоставяме се на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ–общността - Tribune.bg
Снимка:

България се е съхранила, благодарение на ценностите и Божия ред

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на ЛГБТИ общността в поредния прайд на 12 юни в София, се изтъква в позиция на партията, изпратена до медиите.

„Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие и кариера“, настояват от СДС. Като дясна консервативна партия, те се ангажират да отстояват ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Това са ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си.

„Не можем да мълчим, когато зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци. Не можем да мълчим, когато ЛГБТИ общността създава чувство за вина у останалите хора, че не признава правата им“, предупреждават от СДС и уточняват, че това не е така. Политиците са възмутени от опитите за обратна дискриминация от сексуалните малцинства, които „прокарват по безпардонен начин идеите си и се опитват да ги налагат на всички останали“.

„Не можем да мълчим пред постоянните опити да се прокара „Истанбулската конвенция“, която СДС категорично отхвърли и продължава да твърди, че не бива да бъде допускана в България.

Постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова „нормалност“ от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни“, категорични са от СДС. От „Раковски“ 134 припомнят, че България е държава с хилядолетна история, с богата култура и духовност, която е устояла на вековни робства и се е съхранила, благодарение на ценностите, стъпили върху човешката логика и Божия ред: че има два пола – мъж и жена, които създават поколение и продължават живота, черпейки сили от корените и традициите си.

„Опитите да се наруши този ред са извратени и античовешки. Всеки здравомислещ българин е длъжен да им се противопоставя, без да се страхува, че неолибералните апологети ще го охулват и сочат с пръст.  Когато си на страната на правдата, силата е с теб!“, пишат в заключение от СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети