Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Секретарят на президента обиден от твърдения, че „пръскал зараза“

Политика

Секретарят на президента обиден от твърдения, че „пръскал зараза“

Секретарят на президента обиден от твърдения, че пръскал зараза - Tribune.bg
Снимка:

Димитър Стоянов иска официално извинение от депутата Лъчезар Иванов

В отворено писмо до парламента главният секретар на президента Димитър Стоянов призова народния представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов да представи доказателства за твърденията си от парламентарната трибуна на 11 ноември, че Стоянов „десет дни е обикалял и пръскал зарази по учения“, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Димитър Стоянов настоява при непредставяне на такива доказателства за публично извинение от страна на г-н Иванов за изречената неистина.

В писмото си Димитър Стоянов напомня, че е в отпуск от администрацията на президента от 26 октомври, а от 29 октомври спазва предписаната му изолация и няма публични изяви и контакти. От тази дата той с доказан COVID-19.

Главният секретар на президента подчертава, че изричането на неверни твърдения от парламентарната трибуна за извличане на политическа изгода не е прецедент, но е крайно непочтено към гражданите.

"Манипулациите, разпространявани от депутати, рушат и последните остатъци от доверие в 44-то Народно събрание, чийто авторитет е и без това вече тежко компрометиран от качеството на неговата работа", пише още в отвореното писмо на Димитър Стоянов.

По думите на главния секретар на президента, придържането към фактите и извинението за допуснати грешки са първата задължителна стъпка за промяна на общественото мнение към парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Анастас #

- Добре де - БИО'ТЕРОРИСТ !!?

Също като началника Мутрата Радев-Вън.

(коригиращо)
12.11.2020 17:56 / Отговор
Да така е аз имам приятелка в тази администрация, и тя ми каза, че той е в отпуска и не е разнасял зараза, за разлика от Боко тиквата.
12.11.2020 18:05 / Отговор
РАДЕВ И СТОЯНОВ РАЗНАСЯЛИ ЖЪЛТИ КНИЖКИ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА........ ТОВА МИ КАЗА МОЯ ПРИЯТЕЛКА ОТ СЪЩАТА АДМИНИСТРАЦИЯ...
12.11.2020 18:16
Казаха ми, двама мои най-големи приятели от същата администрация, че почти всички мутри на разил естонов умишлено пръскат всякакви зарази навсякъде които отидат!!!
12.11.2020 18:52
Буй Исканията на на милионите протестиращи остават непроменени - оставка на Радев! Незабавно!
12.11.2020 19:26
ДА!!! Есемесчо, па много докачлив си бил! Първо метежникът с недопустими квалификации Радев да се извини дълбоооко на парламента, на Борисов, на правителството, на народа!
12.11.2020 19:11 / Отговор
Той самият резидент се похвали пред военните, че вирусът не е нищо особено, защото неговият секретар вече една седмица го кара на крак. На крак, на крак, ама ако не беше болницата на "погребалния агент" Мутафчийски, до която не всеки простосмъртен заразен може да се добере, секретарят щеше да има съвсем реална среща с истински погребални агенти много скоро.
12.11.2020 20:03 / Отговор
Ле ле Ем нахален, Ем устат бе! Кажи му комуне и до там!
12.11.2020 23:19 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати