Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сестрата на премиера: Май е по-добре ние да си го пазим сами

Политика

Сестрата на премиера: Май е по-добре ние да си го пазим сами

Снимка:

"Какви хора има около него? Май е по-добре ние да си го пазим, ще има по-голям ефект. Има още година до изборите и се чудя какво ще стане докато се стигне до там. Още какво могат да измислят? 

С този запис е много шокиращо, тъй като си говорихме, че дори при нашите разговори, между хора и неофициално, човек използва всякакви думи. Но те могат да бъдат навързани така, че да се получи какво ли не." Това заявява пред ПИК сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова. 

Тя е категорична, че след всичко, което преживяваме с коронавируса, това сега е недопустимо

"Всеки човек би могъл да се запита как би се почувствал, ако някой го снима, докато спи. Това минава границите, стресът е огромен. Човек, докато спи, около него могат да наредят сто неща и да правят снимки", коментира тя. 

"По филмите съм гледала, че навремето точно така е предупреждавала мафията, само една гардения да му бяха сложили, една китка – щеше да е точно Сицилия. 

Всичко е нагласено едно по едно и си личи, че снимките са правени по различно време. Дори на празници не пие алкохол, той е активен спортист", разказва за брат си д-р Иванова. 

"Писаха за любовници, деца, жени. Даже се шегувам, че нямаше да е лошо да е вярно. Има семейство и такива атаки са недопустими!", казва сестрата на премиера.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още