Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Шега на Евгени Будинов възмути социалистите в началото на пленарния ден

Политика

Шега на Евгени Будинов възмути социалистите в началото на пленарния ден

Шега на Евгени Будинов възмути социалистите в началото на пленарния ден - Tribune.bg
Снимка:

Актьорът и депутат от ГЕРБ припомни на колегите си от БСП, че закъсняват за работа

Шега на народния представител Евгени Будинов възмути социалистите в началото на пленарния ден. Актьорът и депутат от ГЕРБ напомни на колегите си от БСП, че закъсняват за работа и ги прикани по-бързо да заемат местата си.

"Заповядайте колеги! Закъснявате за час!", коментира Будинов. Депутатът представяше от трибуната Закона за радио и телевизия на второ четене и влизането на колегите му от левицата в зала го разсейваше. Поради това той размаха ръка и посочи часовника си на заемащите местата си депутати от левицата.

Опитът за шега в началото на пленарния ден накара актрисата и депутат от БСП Нона Йотова да поиска от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева да напомни на колегата й Евгени Будинов къде се намира и да не бърка театъра с политиката.

„Това не е халтура. Това не е място, където да си правим смешки. Ние ясно сме заявили позицията си да не подкрепяме кворума в този делегитимиран парламент“, изтъкна Йотова.

В отговор председателят на Комисията по култура Вежди Рашидов подчерта, че колегата му Евгени Будинов е артист и шегата му е опит да разсмее залата, защото това е професията му.

„Лошото е, че вие за нищо не ставате, и за смях, и за кворум“, обърна се Рашидов към лявата част на залата.

Атанас Попдимитров, директор на Врачанския театър и депутат от БСП, обаче, припомни на Вежди Рашидов, че репликата му не е на място и напомни на председателя на парламента, че не е трябвало да му позволява подобно изказване. Театралът определи шегите на колегата си Будинов като безвкусни, а изпълнението му като самодейност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Z Висша комунистическа наглост - не се свенят да си получават големите заплати, но не искат да работят и дори да присъстват на работното си място. И не само това, а и наглеят словесно - имали право да не работят! Не им стига ума да се "снишат", както съветваше известният лидер на партията им - бай Тошо, и да вземат незаслужено още 5-6 парламентарни заплати без да дразнят избирателя с нищоправенето си. Хора, мислете, помнете и гласувайте. Тези ни се подиграват грозно.
17.12.2020 11:13 / Отговор
Въх, нИдей! Това другарите комунисти колко били сериозни...
17.12.2020 11:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети