Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Шестима министри в петъчния парламентарен контрол

Политика

Шестима министри в петъчния парламентарен контрол

Снимка:

Шестима министри ще вземат участие в петъчния парламентарен контрол.

Първи на трибуната ще се качи здравният министър проф. Костадин Ангелов, към когото има адресиран един въпрос, свързан с провеждането на разяснителна кампания по ваксинирането срещи COVID-19.

Веднага след нещо ще отговаря министърът на регионалното развитие и благоустройството, която ще даде информация пред депутатите за ремонта и доизграждането на пътя от село Струмяни до Граничния пункт „Клепало“, свързващ България и Северна Македония.

За социалните мерки по време на епидемията, на три депутатски въпроса, ще отговаря министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

Закупени устройства за онлайн обучението и дейността на директора на Основното училище „Никола Вапцаров“ в Асеновград – това са темите, по които информация ще представи министърът на образованието Красимир Вълчев.

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров ще говори от парламентарната трибуна за Националния план за управление на отпадъците и корекциите в Плана за управление на Национален парк „Централен Балкан“, а веднага след него последна на трибуната излиза енергийният министър Теменужка Петкова, която трябва да оповести подробности около приоритетите на страната ни в областта на ядрената енергетика и бъдещето на АЕЦ „Белене“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още