Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Щурмоваците на Рашков атакували 85-годишен, заради концерт на „Българските патриоти“ (ВИДЕО)

Политика

Щурмоваците на Рашков атакували 85-годишен, заради концерт на „Българските патриоти“ (ВИДЕО)

Поредната болшевишко-сталинистка акция на щурмоваците на Бойко Рашков-Дамаджаната възмути великотърновското село Балван, пишат ни наши читатели. В средата на седмицата шпиц-команда от въоръжени до зъби полицаи нахлули в 5,00 ч. сутринта в дома на 85-годишния Атанас Филипов.

Обяснението било донос, че възрастният мъж може би купувал гласове. А причината – Филипов завел съпругата си и група негови връстници от Балван на предизборен концерт на „Българските патриоти“.

Хората от Балван посетили концерта на Илия Луков, организиран от „Българските патриоти“ на 1 юли във великотърновския парк „Дружба“. Всички от групата в селото са почитатели на българския фолклор и дори са самодейци. Съпругата на нападнатия дядо дори пее в местния хор към читалището в Балван.

„Върнахме се 50-60 години назад. Такова чудо никога не е имало. Не сме симпатизанти, защо да не отидем на концерт на Илия Луков, когото харесваме. Ако отидем на концерта на ГЕРБ в Търново тази вечер, където ще пее Валя Балканска, пак ли ще ни щурмуват“, питат възрастните хора. Хората масово са стресирани от внезапните нахлувания в имотите им. Списъци с участници във фолклорни събори спокойно минават за купени гласове, твърдят още потърпевши.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още