Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров хвърля по 50 лв. на непознати на "Витошка"

Политика

Сидеров хвърля по 50 лв. на непознати на "Витошка"

Сидеров хвърля по 50 лв. на непознати на Витошка - Tribune.bg

Лидерът на "Атака" очаквал с нетърпение отварянето на ресторантите

Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров е отпразнувал отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша", съобщава България Онеър. Политикът е известен с уменията си на барабаните. Оказва се, той е използвал „срещата си с публика“, за да раздаде и пари на случайни граждани.

Случаен минувач разказва пред телевизионния екип, че малко след 18:30 Волен Сидеров е бил особено щедър, докато е празнувал в заведение със семейството си и съпартийци.

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика -  "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв", разказва почерпеният от Сидеров минувач. Лидерът на "Атака" има простичко обяснение защо това се случва точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания за парламентарните избори на 4 април.

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват - Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", изтъква в своя защита Волен Сидеров. Екипът на България Он еър също е почерпен. „Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията“, споделят и журналистите.

Оказва се, че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

"Падишахът казва "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", коментира Волен Сидеров. В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Лидерът на „Атака“ използва случая да покани и протестиращите срещу презастрояването да се присъединят към неговата компания, но вместо това в заведението пристигат музиканти с нюх към печалбите от купоните при отварянето на заведенията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Иванов Сидеров, не знам какъв дисидент си бил. Не знам и какъв друг си бил, общо взето не си интересувал никого. Сега всички значт, че си платена руска проститутка. Тези фалшиви номера с парите няма кого да заблудят. Нещо можеш да направиш за да заприличаш, съвсем малко, мъничко, на българин. Само трябва да обявиш, че повече няма да досаждаш никому с простотиите си, ама и да го спазиш ...
02.03.2021 13:31 / Отговор
Станиш Сергеевич Здравейте, циркаджии!
02.03.2021 14:04 / Отговор
bullsheet Сидеров е сериозно природно недоразумение, което е убедено, че е незаобиколим фактор, а всъщност наистина е платена руска проститутка, както казва Иванов. И руснаците, изглежда му биха шута, защото за тази мръсна работа, освен лоялност трябва и акъл, а при Сидеров има само размекнат от наркотици и алкохол нефункциониращ мозък. Триковете да привлече внимание върху себе си като се държи като шут и идиот, вършат работа до време. Никакъв дисидент не си и не си бил, другарю Сидеров. Определено си един посредствен комедиант, продажник и наркоман. Не мисля, че те чака светло бъдеще.
02.03.2021 14:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети