Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Който ме е предал, е изпитал само страдания

Политика

Сидеров: Който ме е предал, е изпитал само страдания

Сидеров: Който ме е предал, е изпитал само страдания - Tribune.bg
Снимка:

„Нито участвам в Коалиционния съвет, нито съм търсен за каквито и да е решения. Става въпрос за решения, които касят много хора. Едно от тях бяха субсидиите. В Коалиционния съвет се решаваха теми, една от които беше да се удари малкият бизнес. Това, че министърът на икономиката е от нашата квота, по никакъв начин не ме прави част от управлението. Беше направена една операция за изрязването на „Атака” от властта“. Това заяви пред Нова ТВ Волен Сидеров.

„Това изрязване стана с благосклонното съучастие на ГЕРБ. Говорил съм с премиера по тази тема, но какво сме си казали трябва да попитате него. Това стана, за да се угоди на комплексарските напъни на Валери Симеонов и Каракачанов. Депутатите от „Атака” станаха независими и не са част от групата. Беше извършена неправомерна промяна в ръководството на групата на Патриотите, за която ГЕРБ си затвори очите”, допълни Сидеров.

„Борисов трябваше да каже „Каракачанов, не може да постъпваш така с коалиционния си партньор”, но той не го направи. Питайте го защо не направи това, защо остави да се разпадне тази коалиция. Става дума за принципно отношение и баланс. Нарушиха баланса. Който си е позволил да наруши баланса, е страдал. Който е бил некоректен и неточен спрямо мен, ще си понесе последствията. Това ще се случи със Симеонов, Борисов и Каракачанов. В този случай се използва фразата „историята ще покаже”. Ще стане, бъдете сигурни, това е вселенски закон и карма. Който ме е предал, който е постъпил некоректно към мен, след това е изпитал само страдания”, посочи още лидерът на „Атака”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп