Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров поиска оставката на Каракачанов, той я обмисля творчески

Политика

Сидеров поиска оставката на Каракачанов, той я обмисля творчески

Сидеров поиска оставката на Каракачанов, той я обмисля творчески - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на отбраната ще каже решението си във вторник

Още снощи лидерът на Атака и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров направи „дискретно предложение“ Красимир Каракачанов също да подаде оставка. Така той предлага „малката коалиция“ да започне „на чисто“. Днес пред bTV Сидеров посочи, че комуникацията между лидерите на патриотите била нарушена. Затова той предлага в кабинета да влязат други лица.

„Като че ли позагубихме добрата комуникация между лидерите и възможността за бързи и точни анализи. Виждам, че доверието в нас е спаднало“, коментира Сидеров.

И предупреди – „Обединени патриоти” може да споделят съдбата на Реформаторския блок: „Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една „мозъчна атака”, която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите”.

От своя страна вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи предложението на Сидеров като „творческо“ и каза, че го обмисля.

„То е творческо предложение. Цяла нощ мислех върху него. Продължавам да мисля творчески. Коалиционните въпроси не е редно, дори да са дискретни, творчески, да ги обсъждаме пред медиите“, заяви той пред bTV.

„Ще настоявам във вторник на коалиционен съвет да разгледаме това творческо предложение и ако прерасне в подобна идея, дискретна или не, няма проблем да си подам оставката“, допълни Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати