Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров с нови лафове: като прашинка съм в сравнение с политически гиганти като Цветанов и Петков

Политика

Сидеров с нови лафове: като прашинка съм в сравнение с политически гиганти като Цветанов и Петков

Сидеров с нови лафове: като прашинка съм в сравнение с политически гиганти като Цветанов и Петков - Tribune.bg
Снимка:

Волен Сидеров покани Делян Пеевски в „Атака”

„Чувствам се като прашинка след такива политически гиганти като Цветан Цветанов и Румен Петков. Не мога да се сравнявам с българския дьо Гол Цветанов и Петков“. С тези думи започна  лидерското си интервю в бТВ тази сутрин Волен Сидеров. Той попита и за проф. Михаил Константинов, който по-рано беше гост в телевизията - „Ще ви оставя статия от 1990 г., когато публикувах статия на проф. Константинов, в която той говори за 500 хил. фантоми или „мъртви души“. Сидеров го призова да каже сега колко са – „Не е редно, който брои гласовете да казва кой ще спечели вота. Все едно на конните състезания този, който взима залозите да каже - ето този ще спечели, а този ще загуби“, каза Сидеров. Той показа снимки на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов като попита кой от тях бил „златният пръст“.

„Искаме нов закон за референдума. Българите трябва да се произнасят по най-важните въпроси на своето битие. Сега той така е направен, така че да не работи. Лидерът на „Атака“ настоя и за прекратяване на концесии, с които се ограбва България.

„Десетки военни имоти се продадоха, ВМРО натрупа много пари и затова поискаха да се явяват самостоятелно“, категоричен бе той. „Каракачанов превърна министерството в агенция за недвижими имоти, а Симеонов отваряше тоалетни, затваряше дискотеки и убиваше малкия бизнес. Това са хора, които не успяха да преодолеят комплекса и ниския хоризонт“, обясни Сидеров.

Той изрази съжаление, че не носи мнението на Милчо Левиев, който приживе му е казал, че свири много добре. „Да владееш някакво изкуство е богатство, не недостатък. Това е хоби за мен, радва и хората“.

Относно делата в Съда в Страсбург той отрече да е употребявал антисемитски език в книгите си и изказванията си – „Надявам се Страсбург да се произнесе и за призива ми да се ходи на църква на най-големия християнски празник – Великден.

Сидеров попита защо Доган, Пеевски, Нинова, Борисов и Карадайъ не дойдат те да отговарят на въпроси в лидерските дебати.

Той покани Делян Пеевски в листата на „Атака“ - „Поне нямаше да имам финансови проблеми. Сега се чудим откъде да намерим пари за закуски и лимонада, едвам свързваме двата края“, каза Сидеров. Той заяви, че не е изключено да го покани поне за член на партията. На въпрос на водещия Антон Хекимян дали няма проблеми с парите в момента, Сидеров му отговори, че е трябвало да стане следовател заради тези си въпроси. Лидерът на „Атака“ се обяви затова депутатите не трябва да получават заплати, „както е било в Народна Република България“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети