Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров регистрира „Атака“ за изборите със скандал на входа в ЦИК

Политика

Сидеров регистрира „Атака“ за изборите със скандал на входа в ЦИК

Снимка:

Лидерът на „Атака“ очаква „всякакви мръсни номера“ до изборите

Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото извърши вече закононарушение, призова лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„ЦИК взе решение, което Върховният административен съд отхвърли. ЦИК даже трябва да се саморазтури, защото са приели незаконно решение“, изтъкна Сидеров. Той поиска и промяна в състава на борда на директорите на „Информационно обслужване“.

„Това е една фирма, която работи в пълно затъмнение. Настояваме министърът на транспорта Росен Желязков да смени борда на директорите, за да имаме поне малка надежда, че ще има честни избори. Иначе сега сме сигурни, че отиваме да участваме в един купен мач“, посочи Сидеров.

По повод съдбата на коалицията „Обединени патриоти“ той припомни, че стои в основата й, а заедно с ВМРО и НФСБ са станали трети на изборите, като са успели да изместят ДПС. Сидеров определи това като „историческо постижение“.

„Атака си е „Атака“. Тя е влизала в парламента, преди да има патриотична коалиция. Преди аз да ги конструирам и да ги убеждавам да се съберем“, коментира Сидеров.

Партия „Атака“ внесе Централната избирателна комисия (ЦИК) подписи за регистрация за парламентарните избори на 4 април, което бе съпътствано от скандал. Волен Сидеров влезе в пререкания със служителите на НСО, които не допуснаха оператор на партийната телевизия да снима подаването на документите. След спора медията беше допусната в сградата, а лидерът на „Атака“ подчерта, че очаква „всякакви мръсни номера“ до изборите.  


Коментари (1)

Ще дойде ли ден, когато тези трима лизачи на кремълски з..ници няма повече да замърсяват общественото пространство на милото ни отечество?!
15.02.2021 14:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още