Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сиди: В тази кампания различни политици се упражняват на гърба на българския народ

Политика

Сиди: В тази кампания различни политици се упражняват на гърба на българския народ

Сиди: В тази кампания различни политици се упражняват на гърба на българския народ - Tribune.bg
Снимка:

Ангел Джамбазки е най-разпознаваемият евродепутат, каза народният представител и кандидат за евродепутат в листата на ВМРО

Аз смятам, че крачката отдавна сме я направили, защото Ангел Джамбазки е най-разпознаваемият евродепутат. Борбата вече е дали ще вкараме двама или трима, въпреки че ни заливат с фалшива социология през последната седмица.

Това каза в предаването „Денят започва с Жоро Любенов“ по БНТ народният представител и кандидат за евродепутат в листата на ВМРО Александър Сиди.

Нещото, което е изключително грозно в тази кампания – видяхме, че различни политици се упражняват на гърба на българския народ, обяснявайки различни безумия. И да смятам, че ВМРО категорично ще има свой представител в Европейския парламент – Ангел Джамбазки.

Говорейки в аспекта на европейски избори имаме една либерална и една консервативна идея, които се борят по между си. Ние виждаме, че ЕНП и ПЕС предлагат едно и също нещо. Това е така, защото ЕНП управляват последни 10 години ЕП, а докараха повече нелегални имигранти, наложиха повече джендър идеология, повече от онези либерални неща, които ние българското общество не харесваме. От другата страна имаме ПЕС, които предлагат същото. И третата консервативна вълна – това са всички тези, които се опитаха да спрат натиска на тази либерална пропаганда, а именно Ангел Джамбазки и ВМРО – единствената политическа партия в този спектър, която има сериозни шансове да направи повече от добър резултат на тези избори, категоричен бе Сиди.

По темата с джендър идеологията Сиди каза, че умишлено едни хора пробиват и налагат с много средства своята безумна идеология. Кончита Вурст да бъде реклама на европейските избори, според мен е меко казано идиотско. Когато налагаш Кончина Вурст със сила, тогава нещата не са окей, защото и аз и моите колеги, нямаме против всеки да бъде, който си иска, но да парадира своята сексуалност или да прави безумни анкети в училищата – тези неща не ги приемаме и няма как да се случи, заяви Александър Сиди.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

една баба визирана от тоя ви кандидат Вашият кандидат и партията ви явно сеят омраза и ненавист към възрастни жени, с лекота. Така, както си знаете- на килограм. Само бисери ръсеше вашият кандидат. Това, че обижда открито по национален ефир нас активните възрастни жени, ще се разгледа специално. Няма да се прости.
20.05.2019 17:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати