Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сигнал: БОЕЦ, ПП/ДБ агитират деца в центъра на Благоевград (СНИМКИ)

Политика

Сигнал: БОЕЦ, ПП/ДБ агитират деца в центъра на Благоевград (СНИМКИ)

Сигнал: БОЕЦ, ПП/ДБ агитират деца в центъра на Благоевград (СНИМКИ) - Tribune.bg

Сдружение БОЕЦ се яви в центъра на Благоевград, за да разпространяват идеите на ПП/ДБ към които се присъединиха за тези избори. Вместо да излязат с програма за управление обаче от приближената организация на банкера-беглец Цветан Василев занесоха бутафорен паметник на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Фиксираните в личността на бившия премиер до толкова се увлекли, че започнали да придърпват деца, които „да обучават в гражданско общество“. Бдителен гражданин забелязал закононарушението заснел и клип как представителят на БОЕЦ разпитва децата дали знаят кой е Борисов и дали бутафорната статуя прилича на него. От думите на трите момчета става ясно, че опита да иронизират лидера на ГЕРБ не е успешен, защото малчуганите не намират прилика. Мъжът обаче продължава, като вади реквизитни жълтици или подобни, като казва, че това били „жълтиците на Борисов“.

От видеото, което не можем да публикуваме, става ясно, че човекът от БОЕЦ им подарил и армагани от пропагандата си, обяснявайки, че е „прасе в клетка“. Смутен, че агитацията му е прекъсната, мъжът подканва децата да си тръгват и неохотно ги разпитва кой клас са, за да прикрие неудобството си.

Припомняме, че вчера БОЕЦ заедно с Андрей Гюров от ПП и Георги Ганев от ДБ, нарекли се „добрите сили“, стигнаха дъното в предизборната кампания. Отборът на Кирил Петков, Христо Иванов и сие поставиха паметник на Бойко Борисов в центъра на града, като гордо позираха пред него. Общинският съветник от ДСБ Калоян Ханджийски пък стигна още по-далеч, като опря пистолет в главата на статуята, показвайки вероятно какво ще би направил, ако имат достатъчно власт и възможност. Всичко това пред погледа на десетки минаващи деца, които не пощадиха да въвлекат в долните си игри.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети