Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сигнал срещу кмета на Русе се оказа платен от БСП (ВИДЕО)

Политика

Сигнал срещу кмета на Русе се оказа платен от БСП (ВИДЕО)

За скандални разкрития за компроматната война преди кметските избори направи русенецът Пламен Минев, който преди дни пусна в КПКОНПИ сигнал за конфликт на интереси срещу кмета на Русе Пламен Стоилов от ГЕРБ, предаде ПИК.

В него той твърдеше, че градоначалникът бил в интимни отношения със заместничката си Даниела Шилкова, заради която се развел. Кметът от своя страна заяви, че ще заведе дело срещу скандалната клевета. По думите му нямало нищо вярно в сигнала, пуснат до КОНПИ и разпространен до медиите.

Днес подалият сигнала русенец Пламен Минев записа видеопризнание, което разкрива зловеща компроматна битка преди изборите. В клипа той твърди, че сигналът всъщност му бил поръчан и платен от хора от БСП, които искали да очерня кмета Стоилов. Дали му 500 лв., за да сезира КОНПИ, а отделно му обещали по още толкова за всяка следваща изява от този род.

„Преди известно време бях в София и в Борисовата градина срещнах познат на баща ми. Пита ме как съм и ми каза, че ако искам да изкарам някой лев, ще ми каже какво да направи. След като се прибрах в Русе, ми звъннаха, дадоха ми пари и подписах документи. Знаех за какво става въпрос. Човекът в София се казва Румен Нанов, а човекът в Русе се казва Пламен Рашев. Двамата са депутати от БСП, не знам дали бивши или активни в момента. Дадоха ми сумата то 500 лв. като ми казаха, че занапред, ако давам интервюта, ще ми дават още пари“, заявява във видеопризнанието си Минев, който пише, че е решил да разкрие зялата истина за компромата, след като е прочел в ПИК, че кметът Пламен Стоилов ще заведе дело.

„Изпращам видео обръщение, за да разбере цяла България кои бяха хората, които се възползваха от моите слабости и ме вкараха в тази компроматна война преди кметските избори“, твърди още подалият сигнала Минев.

Пламен Рашев е общински лидер и съветник от БСП в Русе.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети клевета, БСП

Коментари (3)

ДОЛУ БСП Комунистите само на това са способни - на манипулации, лъжи и мизерии. В опита си да оплюят един деен човек, пак им лъснаха наглите лъжливи за*ници червени
12.07.2019 15:55 / Отговор
ХАха Червена сган!!!!!!!!!!!! Тоя Пламен Рашев е долно парче и част от общинския съвет - вечен саботьор на развитието на град РУСЕ ..и кандидат за кмет. Изненади? НЕ МИСЛЯ.
12.07.2019 16:02 / Отговор
ИСТИНАТА Запазен патент на фалшиви компромати, лъжи, фалити, разграбване на държавата чрез приватизация и РМД-та и продажба на безценица държавна земя за хотели+СПА, Пловдивският панаир, ЦУМ, райски кътчета (Русалка), къщи за гости (Милиончева),си имат комунистическата БКП/БСП. Това е само началото. Познавайки миналото на личностите в тази партия, не се очудвам. Идват избори и отровните пепелянко тепърва ще изпълзяват и хвърлят отровата си.
12.07.2019 18:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп