Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов: Глупава политическа акция са опитите да се упреква правителството за справянето с бедствията

Политика

Симеонов: Глупава политическа акция са опитите да се упреква правителството за справянето с бедствията

Снимка:

Ние нямаме наводнения като в „Цар Калоян“, обърна се към опозицията лидерът на НФСБ

Глупава политическа акция са опитите да се упреква правителството за действията му за справяне с бедствията,  изтъкна от трибуната лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов след края на изслушване на четирима министри от кабинета за справянето с последиците от пороите у нас през последните дни.  

"С благодарност ние приемаме обясненията на хора, които си вършат работата. На хора, които обясняват с човешки думи, които са вътре в материята. Слава Богу, че имаме дейни министри, които знаят какво правят и могат да го обяснят. Това е разликата на досегашните кризи, в които имаше министри, които говореха на книжен, административен език", посочи Симеонов. Той защити тезата, че валежи и природни бедствия ще има и занапред, и няма значение кой управлява държавата, когато има природно бедствие, защото природната стихия не се съобразява с политическата конюнктура.

Валери Симеонов апелира към другите парламентарни групи да уважат усилията на хората, които се налага да работят по 16 и повече часа в денонощието, за да преодолеят последствията от тези природни бедствия.

"В случая има адекватни действия. Ние нямаме наводнения като в „Цар Калоян“, обърна се към опозицията лидерът на НФСБ.  

 


Коментари (1)

Оградко- крадко що не се гръмнеш сам?
14.01.2021 14:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още