Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов: Не сме се събрали да се обичаме, а да вършим работа

Политика

Симеонов: Не сме се събрали да се обичаме, а да вършим работа

Симеонов: Не сме се събрали да се обичаме, а да вършим работа - Tribune.bg
Снимка:

Личните отношения в малката коалиция трябва да останат на заден план, каза лидерът на НФСБ

„Ние не сме се събрали да се обичаме. В „Обединени патриоти“ сме се събрали да вършим работа и личните отношения трябва да остават на заден план.“ Това в кулоарите на парламента лидерът на НФСБ Валери Симеонов по повод развитието на отношенията в малката коалиция.

„В случая работата е да се изпълнява програмата, под която сме се подписали.Така че, тук личните отношения не би трябвало да доминират“, каза още Симеонов. Той подчерта, че не му е приятна ситуацията, в която има обвинения, упреци и противопоставяне. „Бих препоръчал на колегите, да намерят по нормален начин да оправят своите взаимоотношения“, каза лидерът на НФСБ.

„В случая личните отношения би трябвало да останат на заден план, а не както напоследък всички се фокусират върху личните отношения на моите партньори, които естествено не са образец за подражание. Не съм коментирал колегите си и няма да ги коментирам“, каза още той.

“Засега не се очертава коалиционен съвет при тези отношения, защото тогава аз трябва да слагам синя каска, а пък не искам да се вживявам в ролята на умиротворител”, допълни лидерът на НФСБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп