Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Албена Симеонова, ДБ: Посъветвах Бодил как да си купи карта и препарати

Политика

Албена Симеонова, ДБ: Посъветвах Бодил как да си купи карта и препарати

Албена Симеонова, ДБ: Посъветвах Бодил как да си купи карта и препарати - Tribune.bg
Снимка:

„Няма нищо общо Албена Симеонова с англичанина, който издирва Интерпол. В едно село като нашето всички се познават. Момчето никога не е идвало до моя имот”. С тези думи народният представител от „Демократична България” обясни пред БТВ познанството си с издирвания за тероризъм Дейвид Бодил.

„Не го познавам, виждала съм го. Дядо му и баба му имат къща в селото повече от десет години. Той се прибра преди две –три години. Единственият ми допир с него е молба да му преведа, за  да организира плащането на тока и водата си. Видяхме се в центъра на селото и  той плати в пощата сметките си”, обясни Симеонова .По време на срещата им депутатката от ДБ го посъветвала да си купи и карта за мобилен оператор.

Тя обясни, че от кметството са я потърсили с молба за помощ. По думите ѝ този половин час , който са били заедно му е обяснила как да си прати сметките, а той я попитал дали има магазин от който да си купи препарати. Симеонова заяви, че според нея той е неугледно и обикновено момче.

Тя каза, че вече е дала показания в ДАНС. По думите ѝ нападението срещу нея е грозно и намекна, че то може да се дължи заради законопроекта ѝ за индустриалния коноп.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети