Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симов: Май Манолова ще кара Бабикян да си изтрие профила и да спре да пише във фейсбук

Политика

Симов: Май Манолова ще кара Бабикян да си изтрие профила и да спре да пише във фейсбук

Снимка:

„Като гледам реакциите на статуса на Арман Бабикян за Навални и БСП, май Мая Манолова ще го кара публично да си изтрие профила и да спре да пише във фейсбук. Такова виртуално оживление не помня от излиянията на Данаил Кирилов за Спондж Боб Квадратните гащи“.

Това написа във Фейсбук депутатът от БСП Александър Симов.

Повод за коментара е пост на Бабикян по-рано днес.

Позицията на Нинова за Навални показа, че БСП не е мръднала от времето на Горбачов

„Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че „няма достатъчно информация“ за военния пуч в Москва срещу Горбачов“, написа в профила си „отровният“ Бабикян, който вече е коалиционен партньор на Мая Манолова.  


Коментари (4)

Що ще тук "МЛАДИЯТ ХРУШЧОВ" Симовчето - глупак и облъчен комуняга та дрънка ! И като каква се явява Мая -" полегналата " на Бабикян - РАБОТОДАТЕЛ ???? И двамата са едни и същи БОКЛУЦИ !
24.01.2021 20:52 / Отговор
Много ...си тъп Саше, пак си се изцепил неподготвен! Кажи си най-сетне , какво мислите за любимия ви Путя,който блокира цяло летище и впрегна цялата полиция за да арестува един,който въобще не се крие ? И то защото го тровили с новичок, пък той отказал да мре! Кажи си бе Саше , и стига си се натяга кой е по-голям демагог, за даде хареса на кака ви Курни! Все ми напомняте за оня стар виц, в който питали Хрушчов , и все пак колко гори тази кола , а той отвърнал..." А вие защо биете негрите"!
24.01.2021 21:15 / Отговор
Анастас #

Един дол дренки:
Симов, Мазолова с изтеклите води и Дебила Баберкян ...

Трето поколение Соц-просташки Дегенерати и лумпени.

(обобщително)
25.01.2021 08:19 / Отговор
кесо Ха тъй, Симе, добре му го каза. Само триение му е макята. И ако требе не само от мрежата ами и от "всякъдеш". Вие поне имате 102 годишен опит в "триението". Що народ из/за/трихте за цял век е-хе-хеейй, та един глупак ли нема да из/за/триете
25.01.2021 10:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още